Oldal frissítése

LAMAX Muse 1

4,6 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Muse 1

LAMAX Muse1 - nagyszerű hang egész nap

Kiváló minőségű fejhallgató elegáns és tartós kivitelben, praktikus kialakítás mellett. A teljesen intuitív működtetés közvetlenül a héjon szintén hozzájárul a maximális kényelemhez. Tegye fel a LAMAX Muse1 fejhallgatót, és élvezze az élő, valósághű hangot bármikor, bárhol torzítás és torzítás nélkül - valamint a vezeték nélküli Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően akadályozza meg akábelek akadályozását.



Ne hagyd magad zavarni se otthon se az utcán

Mindenki szeretné, ha nyugalma lenne, miközben nem zavarja a környéket - tanulmányok, munkahelyi, otthoni és városi közlekedés közben. A LAMAX Muse1 fejhallgató tökéletesen elkülöníti Önt a környező zajtól, és folyamatos hallgatást biztosít. A 40 mm átmérőjű inverterek biztosítják az élő és torzítás nélküli teljesítményt. És a karcsú kialakításával a LAMAX Muse1 nagyszerű kiegészítő, függetlenül attól,hogy milyen stílusban ismeri.



Hosszabb ideig tartanak, mint te figyelsz

A LAMAX Muse1 fejhallgatóval több száz zeneszámot játszhat le, megnézheti kedvenc sorozatának legújabb sorozatait, vagy hosszabb utat folytathat USB-töltő nélkül. Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat esetén a fülhallgató akár 22 órán keresztül képes lejátszani. A lemerült akkumulátor azonban nem a szórakozás vége - csak dugja be az audiokábelt és folytassa.



Fedezd fel magadnak az új hangminőséget 

A LAMAX Muse1 vezeték nélküli fejhallgatót úgy tervezték, hogy a lehető legtisztább és torzításmentes hangot biztosítson. A Super Sound technológiával erős basszusra, tiszta középsugárra és tiszta magasra hangoltuk őket. Értékelni fogja a hangminőséget, ha zenét hallgat, videókat néz, telefonhívásokat kezdeményez, vagy hangos könyveket hallgat.



Hangsúly a basszuson

Mivel azt szeretnénk, ha sűrű, torzítás nélküli basszust élvezne a modern, klasszikus és alternatív zeneben, minden hangerőn, Super Bass fejhallgatóval rendelkeznek.


Tartós kialakítás

A prémium anyagok biztosítják a nagy tartósságot és kényelmet egész nap. Az ergonómiailag kialakított felső híd kellemes műbőrrel van borítva. A leginkább igénybe vett alkatrészekhez minőségi acélt használnak.


Nagy kapacitású akkumulátor

Töltés nélkül akár 22 órán keresztül hallgathatja kedvenc dalait, és a következő 2-3 órában a következő nap kerül felszámolásra.


Vezérlők kéznél

Beállíthatja a hangerőt, mozoghat a zeneszámok között, és könnyedén és kényelmesen fogadhat telefonhívást a fejhallgatón, valamint vezérelheti az összes alapvető módot.


A zajnak nincs esélye

A fejhallgató zajcsökkentő funkcióval van felszerelve. Még zajos környezetben is, pl. élénk utcán csak a zenét hallhatja. A hangszín tökéletesítésre hangolható a hangszínszabályzóval.


Bluetooth 4.1

A Bluetooth Wireless Standard 4.1 biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot az okostelefonokkal és más audio forrásokkal. Az előző verzióhoz képest többek között hatékonyabb energiagazdálkodást - és ezért hosszabb tartósságot biztosít mindkét oldalon -, és jobb adatátvitelt kínál.


Pamutszerű fül

A progresszív modern kialakítás mellett a fejhallgató csodálatos kényelmét és bársonyos analóg hangját is szeretni fogja. És természetesen a LAMAX hagyományosan kiváló minőségű kivitelezést és nagy tartósságot produkált.


Zene és telefon

A vezeték nélküli kapcsolat révén akár 10 méter távolságon is zenét játszhat, valamint kihangosítóval folytatott telefonhívásokat.


Csomag tartalma:

  • fejhallgató
  • Micro USB töltőkábel
  • 3,5 mm-es jack audio kábel
  • Utazótáska fejhallgatóhoz
  • 3 címke LAMAX
  • Használati utasítások

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  LMA033a
Termékszám:  MUSE1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10