Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LAMAX Dots1

4,3 85 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 16 490 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 15 660 Ft/db

LAMAX Dots1

LAMAX Dots1 - észrevehetetlen fülhallgató a maximális teljesítményért

Felejtsd el a kábeleket, és hagyd, hogy magad elragadni a legkiválóbb hangzással a kínálatunk legkisebb fejhallgatójából. A LAMAX Dots1 gyorsan és megbízhatóan csatlakozik a telefonhoz vezetékek nélkül, a Bluetooth 5.0 használatával. A zsebedben újratöltheted a tokban, amely 30 órányi energiát hordoz magában, így a fejed mögé dobhatod a  akkumulátor élettartama miatt való aggódást. Ez több tíz órányi hallgatást vagy telefonálást jelent, anélkül, hogy csatlakoztatnodkellene az áramforráshoz. És az apró fülhallgatókat szinte senki sem fogja észre venni a  füledben.



A minimalista formatervezés nagy előnyt kinál

A minimális méretei ellenére a LAMAX Dots1 fejhallgató kiváló hangzást nyújt a mely hasonlít a kategóriájának csúcstermékeihez. A  tiszta teljesítménye lehetővé teszi, hogy kitűnjön a basszus és dob, valamint a csillogó magas hangzásokkal. Az előnye egy integrált mikrofon, amely megkönnyíti a hívások kezelését.



Futás közben és a munkában is

Észrevehetetlen, ellnálló és kényelmes. Ezeket a tulajdonságokat midnenki értékelni fogja, aki sport, munka vagy utazás közben akarja hallgatni a zenét. Válaszd ki a legmegfelelőbb méretű kiegészítőket, és élvezd a hallgatást maximális kényelemmel összegabalyodott vezetéket nélkül. A LAMAX Dots1 fejhallgató tökéletesen megfelel bármilyen mozgáshoz - edzéshez és futáshoz is. A hosszú munka során értékelni fogod a finom megjelenését és a kényelmet - szinte sem Te, sem akörnyezete nem fogja észrevenni a fejhallgatót.



Egész nap veled

Lemerülnek az  elemek? Ez nem azt jelenti, hogy vége van a szórakozásnak. Olyan LAMAX Dots1 fejhallgatót terveztünk, amely hűségesen kíséri az életstílusod a reggelitől az esti hazautérésig az edzésről. Ezért terveztünk  egy intelligens tokot, amely nem csak védi, hanem ötször  teljesen fel is tölti a fülhallgatókat. A tárgyalásról más találkozóra való helycserekor hasznodra lesz az egyetlen többcélú gombbal történő vezérlése.



Bluetooth 5.0

Az akár 10 méteres hatósugarú Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolat biztosítja a kiváló minőségű hallgatást akadozás és zavarás nélkül.


Automatikus párosítás

Miután kivetted a tokból, a jobb és bal kézibeszélő automatikusan csatlakozik és megkeresi a jel forrását, az okostelefonodon. Néhány másodperc múlva kezdheted hallgatni a zenét.


Minimalista dizájn

A kicsi mérete és könnyű súlya miatt a fejhallgatókat mindig magadnál tarthatod. Könnyen viselheted sisak vagy téli sapka alatt is- csak rajtad múlik. A fülhallgató teljesen alkalmaszkodik az igényeidhez.


Nagyszerű hang minden műfajban

Nem számít, milyen műfajt hallgatsz - a kiváló minőségű hangszórók minden esetben tökéletes hangzást biztosítanak. A teljes hangzás mély basszust, tiszta középhangokat és tiszta magasságokat garantál.


Töltsd fel bármikor

Az intelligens töltőttok sok órán keresztül mentesít az áramforrások keresésétől. Egyszerűen helyezd bele a fejhallgatót a tokba, és az automatikusan feltölti magát. Az tok kapacitása elegendő akár 5 teljes feltöltéshez.


Az összes funkciót egyetlen gombnyomással vezérelheted

A fejhallgató gombjával szüneteltetheted a lejátszást, fogadhatod a telefonhívásokat, vagy válthatsz a következő zeneszámra.


Telefonálj szabad kezzekkel

A fejhallgató készen áll arra is, hogy handsfree módban  szolgáljon. A hangodat a kiváló minőségű beépített mikrofont továbbítja, míg a fejhallgató elszigetelése a környezeti zajtól biztosítja, hogy a hívó beszédét tökéletesen  megértsd.


Három méretű füldugó rögzítő kampókkal

A fülhallgatóval három méretű füldugót kapsz, amelyek közül kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Igényes tevékenységek esetén a speciális kampók hasznosak lesznek a fejhallgató megbízható rögzítéséhez a füledhez.


A csomagolás tartalma:

  • Fejhallgató
  • Töltő tok
  • Micro USB töltőkábel
  • 3 méretű fülbdugó
  • 3 méretű fülhorog
  • Használati utasítás
  • Biztonsági információk
  • 3 LAMAX matrica

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd
További tulajdonságok True Wireless, Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 70 dB/mW

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Tömeg

Tömeg 4,2 g
Kód:  LMA031dot
Termékszám:  DOTS1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05