Oldal frissítése

LAMAX Beat Sentinel SE-1

4,6 296 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Beat Sentinel SE-1


Mindenki számára elérhető szuper hangzás mindig kéznél

A Sentinel SE-1 vezeték nélküli hangszóró mindenhová veled tart, készen áll arra, hogy bármilyen általad kedvelt zenét lejátsszon, méghozzá kiváló minőségben, amit megoszthatsz a barátaiddal is. Az outdoor megjelenése fokozott ellenállásról árulkodik a porral és a vízzel szemben, a strapabíró gumi felülettel és tartós kialakításával kombinálva mindenhol gondtalan használatot biztosít. Az akkumulátor élettartamának köszönhetően a Sentinel hangszóró akár 20 órás üzemidővel büszkélkedhet.



Kompakt hangzás a város utcáin és a természetben egyaránt

A gazdag hangzás, a kompakt méretek és a hosszú akkumulátor élettartam együttese által bármilyen zenei műfajról is legyen szó, maximálisan kiélvezheted azt a barátaiddal minden környezetben. A LAMAX Beat hangszórót a maximális mobilitás, kihasználhatóság és könnyű használat jegyében tervezték.


Vezeték nélküli kapcsolat? Csak kapcsold be

Az audiokábelek kora már lejárt. Könnyedén csatlakoztathatod a Sentinel hangszóródat a mobiltelefonodhoz, tabletedhez vagy laptopodhoz is maximum 25 méteres hatótávolságig. A Bluetooth 2.1 interfésznek köszönhetően a hangszóró régebbi készülékekkel is kompatibilis. A vezeték nélküli technológia mellett a Sentinel hangszóró képes a Micro SD kártyáról történő zene lejátszására, illetve a mellékelt 3,5 mm-es audiokábel segítségével audio bemenetként és szolgál.


Bluetooth és Handsfree

Bluetooth kihangosítás funkció

Játszd le a zenét vezeték nélkül vagy akár nagy hatótávolságok esetén is, vagy használd a hangszórót a kihangosított hívásaid lebonyolításához.


FM rádió digitális tunerrel

A hangszóró automatikusan behangolja az összes elérhető rádióállomást, amelyek között váltogathatsz. Az így megtalált állomásokat a hangszóró eltárolja a memóriájában.

FM rádio és digitális tuner


Beépített MP3 lejátszó

Beépített MP3-lejátszó

Helyezd be a zenéket tartalmazó mikro-SD kártyát a hangszóróba, és a készülék egy különálló MP3 lejátszóvá változik.


Vezérlőgombok a hangszórón

A hangerő szabályozásához, a zeneszámok váltásához vagy a hívások fogadásához nincs szükséged a telefonodra vagy a tabletedre. Minden alapvető funkció vezérlőgombja megtalálható közvetlenül a hangszórón.

A hangszóró vezérlőgombjai


A kikeresett állomások és az utolsó lejátszott zeneszám tárolása

Hangolt állomások és az utolsó lejátszott zeneszám tárolása

Ennek a funkciónak köszönhetően a hangszóró emlékszik a kikeresett állomások listájára még sok ide-oda váltogatás ellenére is, illetve az utoljára lejátszott MP3 zeneszámot is megjegyzi.


Minőségi akkumulátor

A Sentinel-SE-1 a tökéletes útitárs a hosszú utazásokra, hiszen képes egyetlen töltéssel akár 20 órás üzemidő biztosítására is.

Minőségi akkumulátor


Power safe funkció

Power safe funkció

Nem szükséges aggódnod a lemerült akkumulátor miatt, ugyanis a hangszóró 10 perc szinkronizálás nélküli bekapcsolt állapotot követően automatikusan kikapcsol.


Ellenáll a víznek és a pornak

A Sentinel-SE-1 hangszórót a természetben történő használatra tervezték, így könnyedén ellenáll a pornak és az enyhe esőzésnek.

Ellenáll a víznek és a pornak


Sztereó hangszóró

Sztereó hangszóró

Két sztereó hangszóróval gondoskodik a remek kültéri hangzásról, vagy akár egy kisebb baráti összejövetel hangulatáról is.


Praktikus beépített elemlámpa

Többé már nem kell az elemlámpa után kutakodnod éjszaka. A hangszóró testébe egy erőteljes elemlámpát építettek.

Praktikus beépített lámpa


A csomag tartalma

• hangszóró
• Mikro-USB töltőkábel
• 3,5 mm-es jack audiokábel
• karabiner
• használati utasítás


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus MicroSD
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 2 200 mAh
Lejátszási idő 20 óra

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  LMA019i
Termékszám:  SENTINELSE1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05