Oldal frissítése

LAMAX Base1

3,5 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Base1

A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal számos nagyszerű előnyt ötvöz egyetlen elegáns egységben. A 40 mm átmérőjű meghajtók erős basszus alapja és a kényelmes feldolgozás biztosítja a hosszú távú kellemes zenehallgatást. A szokásosnál hosszabb üzemidejű, akár 12 órás akkumulátor hozzájárul a problémamentes használathoz, amely a Bluetooth 5.0 technológiával együtt elegendő energiát biztosít afejhallgató egész napos használatához. Ha véletlenül lemerül az akkumulátor, csak dugd be a mellékelt 3,5 mm-es csatlakozót kábellel, és hallgasd meg.


A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Bluetooth 5.0, 10 m hatótávolsággal
  • A vezeték nélküli fejhallgató beépített akkumulátorának lejátszása akár 12 órát is igénybe vehet
  • 3,5 mm-es csatlakozó a kábel lejátszásához
  • A LAMAX Base1 könnyen összecsukható, így bárhová magával viheti
  • A fejhallgató nyílással rendelkezik a microSD kártyáról történő lejátszáshoz
  • Beépített mikrofon a kihangosítóhoz
  • A lejátszás gombjai és a hívások közvetlenül a héjon
  • Elegáns kivitelezés és a fejhallgató feszes kialakítása LAMAX Base1 mikrofonnal

A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgatóval - bárhol, bármikor

Merüljön el a saját világodba, és ne zárd ki a külső zajokat - az irodában, az utcában. A fejhallgató és a LAMAX Base1 mikrofon kényelmesen ül a fülén, és elnyomja a zajokat körülötted. A 40 mm-es inverterek gondoskodnak a hangzás minőségéről és a vezeték nélküli fejhallgató helyes dinamikájáról.

A LAMAX Base1 fejhallgató sikeres tervezése és kényelmes hordozása

Tökéletesen kialakított fejhallgató hagyományosan elegáns LAMAX kivitelben, amelyet bárhová magaddal vihetsz, dolgozni és útközben is használhatod. A vezeték nélküli fejhallgató fekete teste tökéletesen illeszkedik az oldalakon található ezüst logóhoz, valamint a híd és a fülbevalók türkizkék színéhez. A kényelem azt is jelenti, hogy nem kell foglalkoznod zavaró kábelekkel. A megbízható és gazdaságos Bluetooth 5.0-nak köszönhetően, ezzel aLAMAX Base1 fejhallgatóval, mikrofonnal, kábelcsatlakozás nélkül akár 12 órán keresztül is használhatod. 

A részletek számítanak

Könnyedén elcsomagolhatod a LAMAX Base1 fejhallgatót mikrofonnal, függetlenül attól, hova szeretnél menni - mivel összecsukható. Még az alacsony töltöttség sem rontja a zenehallgatást, ha véletlenül lemerülne útközben. Csatlakoztass egy szabványos audiokábelt egy 3,5 mm-es csatlakozóval, és már használhatod is. A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal rendelkezik egy microSD memóriakártya-nyílással is, így méghallgatáshoz sem kell telefon. Ezzel szemben a telefon beépített mikrofonjával a headset kihangosítóként is használható. A kezelőszervek kéznél vannak a közvetlenül a héjon lévő gombokon.


Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolat

A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgatónak köszönhetően akár 10 méterre is lehetsz a jelforrástól . A Bluetooth 5.0 kiváló minőségű és stabil kapcsolatot biztosít a legkényelmesebb hallgatáshoz.


Kiegyensúlyozott hangzás

Élvezd a tiszta hangot a rajzolt basszusgépekkel, a közép- és a magas hangokkal a LAMAX Base1 fejhallgatóval, a 40 mm átmérőjű meghajtóknak köszönhetően.


12 óra a LAMAX Base1 fejhallgató feltöltése nélkül

Akár 12 órányi folyamatos lejátszás fejhallgató mikrofonnal - ezt biztosítja a magas minőségű Li-ion akkumulátor, amelynek kapacitása 480 mAh.


Kihangosító funkció

A beépített mikrofon a LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgatóval telefonhívások fogadását, üzenetek rögzítését vagy jegyzetek diktálását teszi lehetővé.


Beépített lejátszó

A LAMAX Base1 fejhallgató mikrofonnal nem igényel vezeték nélküli vagy vezetékes kapcsolatot a zene lejátszásához. Ezenkívül a microSD memóriakártyán tárolt audio fájlokat is lejátssza. A fülhallgató gombjai használhatók a vezérléshez.


Hallgass zenét bármilyen forrásból

Az alacsony töltöttség vagy a Bluetooth hiánya az audio forrásban nem jelenti a hallgatás végét. A LAMAX Base1 fejhallgatóval a szabványos kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval mindent megold.


A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal csomag tartalma

  • Micro USB töltőkábel
  • 3,5 mm-es audiokábel-csatlakozó
  • 3 × LAMAX matrica
  • Használati utasítások


Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Kék

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Forgatható fülpárna, Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 110 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 64 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Szűk

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 20 óra

Tömeg

Tömeg 184 g
Kód:  LMA033b
Termékszám:  LMXBASE1N
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20