Oldal frissítése

HDD dokkoló és merevlemez házak

A külső merevlemez ház és a HDD dokkoló hatékony megoldást kínál azoknak, akik bővíteni szeretnék számítógépes tárolóhelyeiket. Csak helyezd be a megfelelő meghajtót, csatlakoztasd a számítógépedhez, és máris elkezdheted az írást, archiválást, biztonsági mentést és még sok minden mást. Használhatod őket 3,5″, 2,5″, M.2 NVMe és M.2 SATA meghajtókkal. Mi az a külső merevlemez ház, mikor jön jól, és hogyan válassz egyet? Olvass tovább!

Folytatás
Paraméterek módosítása
183 termék

HDD dokkoló és merevlemez házak

A HDD dokkoló és merevlemez házak kategóriában összesen 183 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15