Oldal frissítése

KORES

Kores iskolai felszerelések
Kores a fejlődésért
Kores kreativitás

Fedezd fel az egyedülálló Kores irodai és iskolai kellékeket

A Kores a rajzolásra, festésre és alkotásra összpontosító irodai és iskolai kellékek jól ismert gyártója és importőre. A Kores termékek a világpiacon már 136 éve ismertek, ahol a zászlóshajó szerepét a ragasztó rudak képviselik. A ragasztópálcák számos változatban egészítik ki a táblafilcek és a filctollak ismert kategóriáit, amelyeket a ragasztórudakkall együtt a dél-csehországi Strmilovban gyártanak. A Kores termékek népszerűek minőségük, funkcionalitásuk és tartósságuk miatt. A kiváló minőségű Kores zsírkréták, ceruzák, vízfestékek, temperatollak vagy gyurmák az iskolások felszerelésében kihagyhatatlan szerepet töltenek be.

kores gyermekfejlesztés

A Kores termékek fejlesztik a gyermekeket

A gyermekek életük első éveiben olyan készségeket tanulnak, amelyekre egész életük során szükségük lesz. Például azt, hogyan kell helyesen fogni az olyan íróeszközöket, mint a zsírkréta, a ceruza vagy az ecset. A fejlődésnek eme fontos időszakára a Kores speciálisan erre a célra fejlesztette ki a Kolores Jumbo zsírkrétákat. A kreatív gyermekek számára alkalmasak a csodálatos DEDI Kolor ujjfestékek vagy a rendkívüli, formálható Magik Clay.

A Kores kitűnő felszereléssel látja el az iskolásokat

A Kores jól tudja, milyen termékekre van szüksége az iskolásoknak, ezért olyan funkcionális és dizájnos termékeket fejlesztett ki, amelyek hozzájárulnak a könnyebb tanuláshoz. A ragasztáshoz fantasztikus ragasztópálcákat találhatsz fehér színben. A fiúk és lányok választhatnak olyan Kolores zsírkréták közül, amelyek fém, pasztell vagy neon színekben pompáznak. Az olyan apró kiegészítők, mint a ceruzák, vonalzók és hegyezők különböző színekben és mintákban kaphatók, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Kores iskolaszerek
Kores irodaszerek

A Kores irodai kiegészítők feldobják munkahelyed

Minden iroda lehet vidám. Ezt bizonyítják a Kores irodai eszközök, amelyek segítik a munkádat, és egyben feldobják a napodat is. Fedezd fel a száraz és nedves korrektorokat, a ragasztópálcákat, a highlightereket az új High Liner Plus pasztellszínekben, a K-Marker tartós filceket vagy a vékony és vastag filceket a whiteboardokhoz. Egyéb irodai eszközöket is kínálunk, mint például kapcsokat, öntapadós jegyzettömböket és golyóstollakat.

Az íróasztalod megnyitja az utat a kreatív ötletek előtt

Legyél kreatív és ne félj kifejezni érzéseid és hangulatod. A Kores eszközöket kínál ahhoz, hogy kifejezhesd önmagad. Ecseteket készít a kalligrafikus íráshoz, akvarell krétákat a vízzel való festéshez vagy mandala zsírkrétákat a részletek kiemeléséhez. Ezek segítenek a nyugodt és stresszmentes önkifejezésben. Fedezd fel a garázsban és a műhelyben való alkotáshoz tervezett ragasztókat is, amelyekkel különösen a férfiak valósíthatják meg kreatív ötleteiket.

Kores - légy kreatív
Paraméterek módosítása
205 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10