Oldal frissítése

Knipex

Knipex fogó

Knipex - a legendás fogómárka

A Knipex professzionális felhasználók számára fejleszt és gyárt fogókat világszerte. A cég ügyfelei nap mint nap számítanak a szerszámaikra, és elvárják a pontosságot, a megbízhatóságot és a funkcionalitást még intenzív használat után is. A Knipex célja, hogy a legjobb megoldást kínálja az igényeikhez - a legnagyobb teljesítménnyel, ergonómiai hatékonysággal és tartóssággal rendelkező fogókat.

Knipex pengék

A Siko Knipex fogó minden vízvezeték-szerelőt segíti a munkában

A vízpumpa fogó alkalmas kerek és négyzet alakú alkatrészek, valamint nagyobb átmérőjű alkatrészek megfogására. Fontos szerepe van a vízvezeték- szerelő iparban, de sok más munkakörben, például a szellőzőépítésben is használják őket. Minél finomabb a vízpumpa fogó beállítása, annál pontosabban igazodik a fogó a munkadarabok adott méreteihez. A Knipex minőségi vízpumpa fogókra jellemző, hogy a fogó pofái önzáróak. A helyes beállítás után a fogó felső fogantyújára gyakorolt nyomás elegendő a munkadarab erőteljes elforgatásához. Ez jelentősen csökkenti a kéz megterhelését munka közben. A fogak indukciósan edzettek, így hosszú és intenzív használat után is szilárdan és biztonságosan tartanak, mint az első napon.

A Knipex vágófogók a legjobb minőségűek közé tartoznak a piacon

A Knipex vágóeszközök oldalsó, elülső, középső élű, valamint erő- és speciális típusokra oszthatók. Ezeket a legkülönbözőbb anyagok vágására tervezték. Bármelyiket is választod, a pengék minden esetben indukciósan edzettek, élesek és pontosak. A kétkezes kompakt karos vágóktól kezdve az elektronikához való érzékeny Knipex miniatűr oldalvágókig mindig számíthat a jól megtervezett konstrukcióra és könnyű kezelhetőségre. Jó példa erre az oldalerő-vágók. Nagyobb áttételüknek és különösen kemény vágóélüknek köszönhetően ezek az egyik legrobosztusabb és legerősebb változatok közé tartoznak.

Knipex csípőfogók
Knipex fogókészlet

A Knipex fogókészletek mindent biztosítanak, amire a minőségi munkához szükséged lehet

Bizonyos feladatokhoz nem csak egy fogóra van szükség. Erre való a Knipex fogókészlet! Egyes készletek igen sokoldalúak, mint például a "Bestseller készlet", amely a Knipex Cobra® vízpumpa fogóból, oldalvágóból és kombinált fogóból áll. Sokkal gyakoribbak azonban azok a készletek, amelyekkel a szakemberek átfogóan el tudnak végezni egy nagyon speciális feladatot. Erre a legjobb példa a pillanatgyűrűfogó készletek, amelyek különböző méretű belső és külső pillanatgyűrűk beszereléséhez vagy eltávolításához használhatók. Egyes készletek egyszerű értékesítési csomagban, mások praktikus és robusztus göngyölegben vagy övtáskában kaphatók.

Paraméterek módosítása
75 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10