Oldal frissítése

Klassz Chef Tefal 24 cm tetővel

4,9 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Klassz Chef Tefal 24 cm tetővel

Klassz pot Tefal Chef átalakítja a főzés egy igazi élmény. Ez bővelkedik nagyszerű lehetőségekkel, amely kielégíti a legigényesebb szakácsok. A tartály készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, tartós és büszkélkedhet 5 mm vastag háromrétegű ProInduction nap, amely biztosítja a tökéletes hőelosztást és erőt keresztmetszetben. Ennek köszönhetően a nagy előnye a pot év után nezkroutí vagy másképpen deformálódott.
Pot is van egy 0,6 mm vastag falak polírozott, szegecselt nyél rozsdamentes acélból készült, könnyen kezelhető és főzési üveg fedél gőzszelep. Szintkülönbség jelöléseket a belső falára a hajó mindig tájékozódni anyagok mennyiségének te vagy a bankot. 
Klassz Chef pot alkalmazható minden típusú hőforrások, beleértve az indukciós főzőlapok. A nagy előnye az a lehetőség, beillesztés egy kemencében melegítjük egy maximális hőmérséklet 260 ° C-on Tefal nem korlátozza a fém edények vagy mosás az edényeket a mosogatógépbe. Lesz szó ragadtatva a kombináció a minőség és elfogadható áron!
További információk:
átmérő:
24 cm
anyaga:
rozsdamentes acél
kötet:
5 l
Szám dísztárcsák:
1
alkalmazás:
elektromosság
indukció
kerámia
gáz
sütő
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Fedő Igen

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható, Sütésálló
Kiegészítők Fedő

Edény átmérője

Edény átmérője 24 cm

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  EAY9002f
Termékszám:  C7784654
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05