Oldal frissítése

KitchenAid

KitchenAid konyhai robotgép
KitchenAid vízforraló
KitchenAid tésztakészítő gép

KitchenAid - konyhai készülékek az innováció és az elegancia jegyében

A KitchenAid márka az egyik legelismertebb és legikonikusabb gyártó a konyhai gépiparban. Az 1919-ig visszanyúló gazdag történelmével a KitchenAid az első asztali mixerrel indult útjára, amely azonnal a minőség és az innováció szimbólumává vált. Termékeik elegáns formatervezésükről, tartósságukról és teljesítményükről ismertek. Ma a márka konyhai készülékek széles választékát kínálja, beleértve turmixgépeket, konyhai robotgépeket, vízforralókat, kenyérpirítókat és még sok mást. Minden KitchenAid terméket a részletekre és a funkcionalitásra való odafigyeléssel terveztek, így megkönnyítve a konyhai munkát és az ízletes ételek elkészítését. Tekintsd meg a saját szemeddel!

KitchenAid robotgép

A KitchenAid konyhai készülékek kiemelkedő minősége és gazdag történelme

A KitchenAid kiváló anyagokkal és technológiával szerzett hírnevet a kiválóságáról, így számos amatőr és profi szakács népszerű választása. A márka megalakulása óta a minőség és az elegancia szinonimája maradt a konyhában, és mind a mai napig folyamatosan újít és bővíti termékportfólióját. Az ikonikus Artisan konyhai robotgépek és más KitchenAid termékek tökéletes befektetésnek számítanak a jövőbe, amit az is bizonyít, hogy történelmüknek és minőségüknek köszönhetően saját múzeumot érdemeltek ki.

A főzés és a sütés művészet lehet, a KitchenAid konyhai robotgépek ezt bizonyítják.

A KitchenAid konyhai robotgépek lehetőséget nyújtanak a szakácsoknak és a pékeknek, hogy otthonuk kényelmében is professzionális eredményeket érjenek el. Robusztus kialakításuk és innovatív funkcióik nélkülözhetetlen társakká teszik őket a konyhai feladatok sokaságában. A tésztakeveréstől vagy a kenyértészta dagasztásától a tejszínhab felveréséig a KitchenAid konyhai robotgép bármivel megbirkózik. A készülék multifunkcionalitását további kiegészítőkkel bővíthetjük, az ételfeldolgozók szeleteléssel vagy aprítással is megbirkóznak. Elegáns kialakításukkal és változtatható sebességükkel a KitchenAid konyhai robotgépek a kiválóság és az egyszerűség szimbólumai, amelyek lehetővé teszik a szakácsok számára, hogy kulináris ötleteiket könnyedén és precízen valósítsák meg a gyakorlatban.

KitchenAid konyhai robotgép
KitchenAid kézi mixer

Keverj szenvedéllyel és eleganciával, keverj a KitchenAid erős motorjával

A KitchenAid turmixgépek a piac legrangosabb és legmegbízhatóbb turmixgépei közé tartoznak. Az iparágban szerzett több mint egy évszázados tapasztalattal ez a márka a minőség és a teljesítmény szinonimájává vált. A KitchenAid turmixgépek robusztus felépítésükről és erős motorjaikról ismertek, amelyek a legigényesebb feladatokkal is megbirkóznak, mint például a tésztakeverés, a tejszínhab felverése vagy a turmixok turmixolása. Elegáns kialakításuk, a különböző színek elérhetősége és a tartozékok választéka nemcsak erőteljes konyhai munkásokká, hanem a modern konyha stílusos kiegészítőivé is teszik őket. A kínálatban kézi habverőket, turmixgépeket és KitchenAid botmixereket is találsz.

Élvezd a pihenés értékes pillanatait a KitchenAid vízforralókkal

A KitchenAid vízforralók gyorsaságot, stílust és erőt visznek a mindennapi forró italok elkészítésébe. Kifinomult kialakításukkal, kiváló minőségű anyagaikkal és csúcstechnológiájukkal ezek a vízforralók több mint hétköznapi készülékek. Az olyan funkciók, mint az állítható hőmérséklet, optimális hőmérsékleten tartják az italokat. A KitchenAid nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a megbízhatóságra, így biztosítva, hogy a vízforraló biztonságosan és hosszú távon működjön. Az elegáns kialakítás és az olyan részletek, mint a gumi fogantyú és a duplafalú szerkezet, ezeket a vízforralókat minden konyha nagyszerű kiegészítőjévé teszik.

KitchenAid indukciós vízforraló
KitchenAid kenyérpirító

KitchenAid kenyérpirítók - az aranyszínű, ropogós reggeliért, úgy ahogy kell

A KitchenAid kenyérpirítók stílust, teljesítményt és tökéletességet hoznak a konyhába a finom pirítósokhoz és szendvicsekhez. Ezek a készülékek kifinomult kialakításúak, mégis praktikusak, a kiolvasztás vagy a különböző barnulási szintek és idők beállításának lehetőségeivel, így a pirítóst az igényeidnek megfelelően készítheted el. A két nagy nyílás lehetővé teszi a nagyobb kenyérszeletek pirítását, míg az automatikus pirítóskidobó és az azonnali leállító gomb megkönnyíti a kivételt. Mivel a KitchenAid márka nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a könnyű használatra, ezek a kenyérpirítók az egész család számára könnyen használhatóak.

Paraméterek módosítása
140 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20