Oldal frissítése

KitchenAid konyhai robotgép 1,19 l, mandulaszínű

45 690 Ft

KitchenAid konyhai robotgép 1,19 l, mandulaszínű

A KitchenAid Food Processor 1,19 l-es konyhai robotgép gyorsan a konyhád nélkülözhetetlen segítőtársává válik. Ez a multifunkcionális konyhai mixer sokféle tevékenységet képes elvégezni. Pontosan felvágja a nyers gyümölcsöket és zöldségeket, felaprítja a diót, petrezselymet, metélőhagymát vagy fokhagymát, felveri a tejszínt, a tojásfehérkét, a tojást, krémeket vagy a majonézt, könnyen kikeveri és turmixolja a főtt gyümölcsöket és zöldségeket a kisgyermekek számára, vagy a mártás- vagy leves-alapot. A KitchenAid konyhai robotgéppel könnyen elkészítheted a burgonyapürét, ledarálhatod a húst vagy finom zsemlemorzsát készíthetsz a régi zsemlékből. 

A KitchenAid Food Processor 1,19 l-es mandulaszínű fő jellemzői

  • A KitchenAid Food Processor vág, szeletel, habot ver, kever és turmixol
  • Az 1,19 literes munkatartály tartós, BPA-mentes műanyagból készült.
  • A KitchenAid Food Processor eredeti mandulaszínű kialakításával megszépíti a konyhádat
  • A két sebességfokozat könnyen alkalmazkodik a főzési igényeidhez
  • A KitchenAid Food Processor kivehető részei mosogatógépben moshatók 

A KitchenAid Food Processor egykezes működtetése

A kezelőszervek a fedélben találhatók, így bármikor könnyen hozzáférhetők. A Food Processor KitchenAid  fedele egy praktikus nyílással is rendelkezik a hozzávalók hozzáadásához vagy folyadékok hozzáadásához a mixer használata közben. A KitchenAid Food Processor tartalmának kiöntését megkönnyíti a munkaedényen található kiöntőcső. Ennek térfogata 1,19 liter, és tartós, BPA-mentes műanyagból készült. Két munkasebesség alkalmazkodik az igényeidhez - 1. sebesség normál aprításhoz, 2. sebesség keveréshez és az ételek darálásához. 

A KitchenAid Food Processor aprít, kever,  turmixol

A tökéletes munkaeredményt garantálja a rozsdamentes acél univerzális kés. Könnyedén kezel minden gyakori összetevőt. A műanyag tartály kényelmes kialakítású oldalsó fogantyúval van ellátva. A csúszásmentes alap megakadályozza a nem kívánt mozgást. A Food Processor KitchenAid  kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható. A tartozékokat a tálban tárolhatja, majd a tápkábelt az alapzat alatt tekerheti. A KitchenAid Food Processor  karbantartása egyszerű - az egyes kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók. 


Paraméterek

Méret & súly

Mélység 1,6 cm
Szélesség 2,54 cm
Magasság 1,78 cm
Tömeg 1,4 kg

Jellemzők

Funkciók Habverés, Keverés
Keverőtál anyaga Műanyag
Burkolat anyaga Műanyag
Keverőtál űrtartalma 1,19 l
Sebességfokozatok 2
Teljesítmény 240 W
Tartozékok Habverő kar
Kód:  KITFP898
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5KFC0516EAC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20