Oldal frissítése

KitchenAid konyhai robotgép 1,19 l, fekete

5 1 értékelés
45 790 Ft

KitchenAid konyhai robotgép 1,19 l, fekete

A KitchenAid 1,19 l-es konyhai robotgép pillanatok alatt konyhád nélkülözhetetlen eszközévé válik. Ez a multifunkciós konyhai mixer sokféle tevékenységet képes elvégezni. Precízen felvágja a nyers gyümölcsöket és zöldségeket, felaprítja a diót, a petrezselymet, a metélőhagymát vagy a fokhagymát, felveri a tejszínt, a tojásfehérjét, könnyen kikeveri a tojásokat, a krémeket vagy éppen a majonézt, és összeturmixolja a főtt gyümölcsöket és zöldségeket a kisbabák első ételeihez, vagy a mártás vagy leves alapjához. A KitchenAid konyhai robotgéppel könnyen elkészítheted a burgonyapürét, ledarálhatod a húst vagy finom zsemlemorzsát készíthetsz a régi zsemléből. 

Az 1,9 l-es fekete KitchenAid konyhai robotgép legfontosabb jellemzői

  • A KitchenAid konyhai robotgép aprít, szeletel, habot ver, kever és turmixol
  • Az 1,19 literes tartály tartós, BPA-mentes műanyagból készült
  • A KitchenAid konyhai robotgép eredeti fekete designjával a konyha díszévé válik
  • A két sebességfokozatnak köszönhetően könnyen alkalmazkodik a főzési igényekhez
  • A KitchenAid konyhai robotgép kivehető részei mosogatógépben moshatók

A KitchenAid konyhai robotgép egy kézzel működtethető

A kezelőszervek a fedélben találhatók, így azok bármikor könnyen hozzáférhetőek. A KitchenAid konyhai robotgép fedele egy praktikus nyílással is rendelkezik a hozzávalók vagy folyadék hozzáadásához a mixer használata közben. A KitchenAid konyhai robotgép tartalmának kiöntését megkönnyíti a tartályon található csőr. Térfogata 1,19 liter, és tartós, BPA-mentes műanyagból készült. A két sebességfokozatnak köszönhetően könnyen alkalmazkodik az igényeidhez - 1. sebességfokozat normál aprításhoz, 2. sebességfokozat keveréshez és az ételek darálásához.

A KitchenAid konyhai robotgép aprít, kever, turmixol

A rozsdamentes acélból készült univerzális kés tökéletes eredményeket garantál. Könnyen megbirkózik minden gyakori összetevővel. A műanyag tartály kényelmes kialakítású oldalsó fogantyúval rendelkezik. A csúszásmentes alap megakadályozza a konyhai robotgép nem kívánt mozgását. A KitchenAid konyhai robotgép kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható. A tartozékokat a tálban tárolhatod, a tápkábelt pedig a talp aljára tekerheted. A KitchenAid konyhai robotgépet könnyű karbantartani - az egyes kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók. 


Paraméterek

Méret & súly

Mélység 16 cm
Szélesség 25,4 cm
Magasság 17,8 cm
Tömeg 1,4 kg

Jellemzők

Funkciók Habverés, Keverés
Keverőtál anyaga Műanyag
Burkolat anyaga Műanyag
Keverőtál űrtartalma 1,19 l
Sebességfokozatok 2
Teljesítmény 240 W
Tartozékok Habverő kar
Kód:  KITFP335
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5KFC0516EOB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15