Oldal frissítése

KitchenAid Artisan Vezeték nélküli botmixer, ezüstszürke

85 990 Ft

KitchenAid Artisan Vezeték nélküli botmixer, ezüstszürke

Az igencsak hasznos KitchenAid botmixer nem foglal el sok helyet, mégis egyszerűen készíthetsz vele mártásokat, turmixokat, püréket vagy hibátlan tojásfehérje habot. A botmixerhez tartozik egy keverőtálka aprítóval, mely a friss fűszereket és a diót is felaprítja. Az erős motor max. fordulatszáma 11600 ford/perc. Ezenfelül turbó funkciót is kínál. Nem hiányzik a fröcsögések elleni védelem, melynek köszönhetően forró alapanyagokat is keverhetsz. A minőségi KitchenAid botmixer hosszú élettartammal dicsekedhet. Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél.

KitchenAid Artisan Vezeték nélküli botmixer, ezüstszürke kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Az igazán hasznos KitchenAid botmixer leegyszerűsíti a konyhai munkát
  • Turbó funkció
  • Max. fordulatszáma: 11600 ford/perc
  • A keverőszár anyaga rozsdamentes acél

Az elsőosztályú KitchenAid botmixer a kiegészítők széles skálájával bír

Eme KitchenAid Artisan Vezeték nélküli botmixer, ezüstszürke csomagolásában számos hasznos tartozék várja, hogy munkára fogd. Az aprító fej segítségével igazi fűszernövényes pesto készíthető, de megőrli a különféle magvakat és apróra vágja a gyümölcsöket is. A csomagnak aprítóedény úgyszintén a része, melyben feldolgozhatsz minden hozzávalót. A habverő feltétnek köszönhetően krémeket, majonézt vagy tejszínhabot is készíthetsz. A botmixert kiegészíti egy minőségi keverőedény is.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő

Sebesség

Maximum fordulatszám 11 600 ford/perc
Kód:  KITTM151
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5KHBBV83EMS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15