Oldal frissítése

KitchenAid Artisan 5KSM185, piros, 4,8 l

Ingyenes
szállítás boltjainkba
364 190 Ft

KitchenAid Artisan 5KSM185, piros, 4,8 l

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új KitchenAid Artisan 5KSM185, piros, 4,8 l konyhai robotgéppel. 300 W-os motorja van, mely garantáltan elvégzi helyettünk az olyan alapvető műveleteket, mint keverés, habverés, reszelés vagy könnyebb tészták dagasztása. Könnyedén szabályozható a motor teljesítménye 10 lehetséges fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Bolygómozgásának köszönhetően, amikor is működés közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy minőségi rozsdamentes acél tállal, melynek űrtartalma 4,8 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint teljesen fém ház. A tartós KitchenAid konyhai robotgép külalakját piros szín emeli ki.

KitchenAid Artisan 5KSM185, piros, 4,8 l konyhai robotgép legfontosabb jellemzői

  • A strapabíró KitchenAid konyhai robotgép nagyszerű segítőtárs lesz az ételek készítése során
  • 300 W teljesítményű motorral látták el
  • 10 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes eldolgozást
  • Rozsdamentes acél keverőtál 4,8 l űrtartalommal
  • Terméksorozat: KitchenAid
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Eme teljes mértékben fémből készült KitchenAid konyhai robotgép biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot
  • Piros szín dobja fel nagyszerű külalakját

A remek KitchenAid Artisan 5KSM185, piros, 4,8 l konyhai robotgép funkciói

A tartós KitchenAid konyhai robotgépnek hála fejlesztheted főzési tudományod. Tejszínhab illetve más habkrémek, vagy tojásfehérje felverésére nagyszerűen alkalmas Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Gondoskodik róla, hogy a tökéletesen összedolgozott tészták kellően könnyűek és levegősek legyenek. Még sosem volt ilyen egyszerű a nehéz tészták elkészítése a dagasztó funkciónak köszönhetően. Tökéletesen összedolgozza kedvenc kenyerünk, pizzánk vagy desszertünk tésztáját.

Ismerd meg a lenyűgöző KitchenAid konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós KitchenAid Artisan 5KSM185, piros, 4,8 l konyhai robotgép egy nagyszerű segítőtárs az ételek készítése során. Teljesen fémből készült, ezért biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot. Eme KitchenAid Konyhai robotgép nagyszerű segítség a különféle ételek elkészítése során.

Eme KitchenAid konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, flexi habverő, keverőtál és habverő kar. Köszönhetően a bőséges tartozéknak eme KitchenAid Artisan 5KSM185, piros, 4,8 l konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, így lehetőségünk van rengeteg pénzt és helyet megspórolni.

Kábel hosszúsága:

1,22 m

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

34,3 × 22,2 × 36,2 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

10,65 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Flexi habverő, Keverőtál, Habverő kar
Keverőtál űrtartalma 4,8 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 300 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 10
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás
Tulajdonságok Teljesen fém ház
Kábel hosszúsága 1,22 m

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 36,2 cm
Szélesség 22,2 cm
Magasság 34,3 cm
Tömeg 10,65 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  KIArob20
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  5KSM185PSEER
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20