Oldal frissítése

KitchenAid 5KFCR531BM + 12V akkumulátor, fekete

75 790 Ft

KitchenAid 5KFCR531BM + 12V akkumulátor, fekete

A KitchenAid 5KFCR531BM konyhai robotgép többfunkciós segédeszköz, mely minden konyhában megállja a helyét. Használható habverésre, keverésre, turmixolásra, aprításra és szeletelésre.Fel van szerelve egy habverő tartozékkal a tojások, tojásfehérjék, tejszín vagy majonéz elkészítéséhez és van hozzá egy univerzális kés, melyet a nyers gyümölcsök és zöldségek precíz aprításához, valamint a diófélék és fűszernövények szeleteléséhez lehet használni. Használhatod főtt gyümölcsök és zöldségek keverésére és turmixolására is, tehát könnyedén lehet vele bébiételeket vagy leves- és mártásalapokat készíteni. A konyhai robotgép 2 sebességfokozattal és impulzus funkcióval is rendelkezik. Egy 1,18 literes, kiöntővel és fogantyúval ellátott tál is tartozik hozzá. A tálban lehet tárolni az összes tartozékot.

KitchenAid 5KFCR531BM + 12V elem, fekete

A KitchenAid 5KFCR531BM konyhai robotgép legfontosabb jellemzői + 12 V-os akkumulátor, fekete

  • Ez a konyhai robotgép minden konyhában megállja a helyét
  • Használható habveréshez, keveréshez, aprításhoz és szeleteléshez
  • Fel van szerelve egy habverő tartozékkal a tojások, tojásfehérjék, tejszín vagy majonéz elkészítéséhez és van hozzá egy univerzális kés, melyet a nyers gyümölcsök és zöldségek precíz aprításához, valamint a diófélék és fűszernövények szeleteléséhez lehet használni
  • Használhatod főtt gyümölcsök és zöldségek keverésére és turmixolására is, tehát könnyedén készíthetsz vele ételeket babáknak vagy leves- és mártásalapokat
  • A KitchenAid 5KFCR531BM konyhai robotgép 2 sebességgel és impulzus funkcióval is rendelkezik
  • Egy kiöntővel és füllel rendelkező 1,18 literes tál is tartozik hozzá
  • 12 V-os Li-Ion akkumulátorral működik

A KitchenAid 5KFCR531BM konyhai robotgéppel az ételkészítés gyerekjáték

A KitchenAid 5KFCR531BM konyhai robotgép képes a durva és finom aprításra, tökéletesen turmixol és egyenletes állagú püréket is lehet vele készíteni. Sokoldalú, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pengével rendelkezik, amely megbirkózik a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények és diófélék aprításával is. Segítségével zsemlemorzsát is készíthetsz és nyers húst is apríthatsz. A tartályhoz egy lyukas fedél tartozik, amely lehetővé teszi, hogy használat közben olajat vagy folyadékot adj hozzá. A konyhai robotgép egy 12 V-os Li-Ion akkumulátorral működik, amely egyetlen töltéssel akár 25 percig is működik. A KitchenAid 5KFCR531BM konyhai robotgéppel az ételkészítés gyerekjáték.

KitchenAid 5KFCR531BM + 12V elem, fekete

Méretek:
26,55 x 18,39 x 14,5 cm
Tömege:
1,46 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 1 180 ml
Edény anyaga BPA free műanyag
Sebességfokozatok száma 2
Edények száma 1 db
Mosogatógépben mosható Igen
Kód:  KITsek07
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5KFCR531BM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10