Oldal frissítése

KitchenAid 5KEK1222EWH

4,8 4 értékelés
53 590 Ft

KitchenAid 5KEK1222EWH

Manapság már kevesen tudjuk elképzelni az életünket vízforraló nélkül. A kiváló minőségű KitchenAid gyorsforraló 1,25 l térfogatot és egyszerű kezelhetőséget kínál. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de a tisztítása is egyszerű, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, még gyakori használat esetén sem. A rozsdamentes kivitel az elegancia és a praktikusság ideális kombinációja, és minden konyha fényét tovább növeli. A stílusos KitchenAid vízforraló teljesítménye 1500 W. A hatékony kivehető szűrő biztosítja a tiszta, szennyeződésektől és esetleges vízkőtől mentes vizet. A tetszetős klasszikus stílust fehér megjelenés hangsúlyozza ki. Az ízléses kialakítású és megbízható KitchenAid elektromos vízforraló rengeteg praktikus funkciót kínál, így könnyű és hatékony használatot biztosít.

A minőségi KitchenAid 5KEK1222EWH vízforraló alapvető jellemzői

  • A hasznos KitchenAid vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Kapacitása 1,25 l
  • Minőségi anyagokból készült, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű KitchenAid gyorsforraló energiafelhasználása 1500 W
  • A készülék kivitelezésének része a praktikus kivehető szűrő
  • Klasszikus kialakítás
  • Fehér kivitelű vízforraló
  • A praktikus forgótalp kényelmes használatot tesz lehetővé
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • A készülék üzemi állapotát LED fény mutatja

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

A dizájnos KitchenAid elektromos vízforraló nem csak a tartós anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem a gondtalan használatot elősegítő forgótalppal is. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely a vízforraló üzemelésére figyelmeztet.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,25 l
Tulajdonságok LED világítás, Forgótalp
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 1 500 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  KITRY361
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5KEK1222EWH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15