Oldal frissítése

KitchenAid 5KEK1222ECL kék

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KitchenAid 5KEK1222ECL kék

Egyedül élsz, vagy ketten vagytok, és szeretnél a konyhádba egy praktikus, design kialakítású, "pont jó" méretekkel és térfogattal bíró vízforralót? Az amerikai gyártó kék KitchenAid 5KEK1222ECL elektromos vízforralója 1,25 l-es térfogatával ideális választás a kisebb háztartásokba. A kiváló minőségű rozsdamentes acél könnyedén ellenáll a mindennapi használatnak. A kompakt méretnek köszönhetően a vízforraló még kis konyhákban is jól használható. Ugyanakkor a KitchenAid elég nagy ahhoz, hogy a váratlanul betoppanó látogatóknak is készíthess egy vagy két plusz italt. A reggeli teához vagy kávéhoz szükséges víz a kiváló 2200 W teljesítménynek köszönhetően gyorsan felforr, még mielőtt a pizsamádat átvennéd.

A KitchenAid 5KEK1222ECL legfontosabb jellemzői

  • KitchenAid vízforraló a stílusos designt kedvelők számára
  • Az 1,25 literes kapacitás ideális kisebb háztartások számára
  • Minőségi rozsdamentes acélból készült
  • Nagy, 2200 W teljesítmény a gyors vízforraláshoz
  • Kényelmes fogású, robusztus fogantyú, amely nem melegszik át vízforralás közben
  • Vízszintjelző a KitchenAid vízforralón belül
  • Levehető vízszűrő a vízkő ellen
  • LED dióda jelzi a vízforraló be- illetve kikapcsolását
  • 360°-ban forgatható alap az egyszerű kezelhetőség érdekében
  • Védelem víz nélküli használat esetére

Eredeti és praktikus

A KitchenAid 5KEK1222ECL vízforraló lekerekített formája, széles kiöntője, levehető teteje és robusztus fogantyúja egy klasszikus retro teáskannára emlékeztet. Ugyanakkor a KitchenAid tökéletesen teljesíti alapvető céljait. A víz gyorsan felforr benne, a praktikus széles kiöntővel egyszerű a feltöltés és kiöntés, sőt az alakja megakadályozza, hogy kiöntés közben mellé csöpögjön a víz. A kivehető vízkövesedést gátló szűrő könnyen eltávolítható és tisztítható. A robusztus, sima fogantyú jól illeszkedik a kézbe, és nem melegszik át a víz felforralása közben, így a kanna könnyen kezelhető. A vízforraló ki/be kapcsolását LED fény jelzi, és vízszintjelző tájékoztat a vízforralóban lévő víz mennyiségéről. Ha szereted otthonodat stílusos, mégis funkcionális eszközökkel felszerelni, akkor a KitchenAid kiváló választás a számodra.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,25 l
Tulajdonságok Szűrő, LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Víz nélküli működés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Kék
Kód:  KITRV015
Termékszám:  5KEK1222ECL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15