Oldal frissítése

Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC (KTD-PE316E/8G)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC (KTD-PE316E/8G)

Ez a Kingston memóriamodul nagyszerű szolgálatot tesz, ha a szerver teljesítményének növeléséről van szó multitasking vagy nagyobb rendszerigényű feladatok elvégzése érdekében. Ez a modell speciálisan az adott Dell szerverekkel való problémamentes kompatibilitásra lett tervezve. Egy nagyszerű választás, ha a szervered rendszermemóriáját szeretnéd kibővíteni, különösképpen ha nagyobb teljesítményre van szükséged a felhasználók igényeinek folyamatos növekedése általi adatterheltség, illetve a szükséges programok végett.
 

Az ECC technológia átláthatóan és valós időben figyeli a memóriában tárolt adatok integritását. Ennek köszönhetően képes rátalálni a hibára, és meg is javítani azt egy biten belül, két biten belül pedig azonosítja is. Bizonyos memóriavezérlők képesek az ECC memóriákkal együttműködve még a nagyobb terjedelmű hibák kijavítására is. A legtöbb profi alaplap egyébként is ECC támogatással rendelkező rendszermemóriát szükségeltet. A paritásellenőrzéssel karöltve a rendszermemória képes elérni a maximális kontrollt az általa átvitt adatok felett. A paritás annyit tesz, hogy az egybites szóhoz hozzáadódik a segédinformáció (ún. paritásbit), amelynek köszönhetően lehetőség adódik az átvitt adatok ellenőrzésére. 


További információk:
Kompatibilitás:
Dell PowerEdge C5220 Microserver, PowerEdge M620, PowerEdge R210 II, PowerEdge R320, PowerEdge R620, PowerEdge R720, PowerEdge R720XD, PowerEdge T110 II, PowerEdge T320, PowerEdge T620, Precision Workstation T1650, Precision Workstation T3600, Precision Workstation T5600

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz

Interfész

Egyéb jellemzők ECC
Kód:  DSS0167
Termékszám:  KTD-PE316E/8G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10