Oldal frissítése

HyperX 16GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Fury fekete sorozat

4,9 77 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HyperX 16GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Fury fekete sorozat

A HyperX márka csakis a Kingston leggyorsabb termékei számára van fenntartva. Az új HyperX FURY memória modul a kiváló és markáns kialakítású fekete hőelosztójával méltó a márkanévre, exkluzív külsejével pedig minden bizonnyal remek kiegészítője lesz a gépednek. A HyperX FURY többféle -  a fekete mellett kék, piros és fehér - színben is kapható.


Nem csak játékosoknak


A Kingston Fury memória-sorozata főleg azok számára lett kifejlesztve, akik nem akarják az összes pénzüket a gépükbe ölni. A Kingston Fury memória modul megfizethető áron több mint elegendő teljesítményt nyújt a legújabb játékokhoz is, valamint a tuningolók és a rendszerépítők számára. A memória hűtőbordájának köszönhetően a növelhető órajel mellett a hosszú élettartam is garantált.

Tuningolásra fejlesztve

A memória modul modern kialakítása tökéletes bármely félig átlátszó számítógép házhoz, de nem csak a külseje miatt fogod kedvelni. A hőelosztó hatékonyan szabályozza a hőmérsékletet, így biztonságot és megbízhatóságot nyújt a rendszerednek, továbbá magasabb frekvencia, sebesség és feszültség érhető el vele.

Megbízhatóság és minőség

A többi Kingston termékhez hasonlóan ez a HyperX FURY memória-sorozat is szigorú teszteknek lett alávetve, hogy a legnagyobb igényeket is kielégítse. A HyperX sorozat élettartam-garanciával és ingyenes műszaki támogatással rendelkezik.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM
Memória modul PC3-12800

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
Modulok a csomagolásban 2x8GB

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL10
Időzítés 10-10-10
Áteresztőképesség 12 800 MB/s

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés
Világítás színe Megvilágítás nélkül
RGB vezérlés Nem támogatja
Kód:  DE62k2
Termékszám:  HX316C10FBK2/16
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15