Oldal frissítése

Kingsons

Kingsons banner

Kingsons - stílusos és funkcionális védelem

A Kingsons egy kínai vállalat, amely táskákat és hátizsákokat gyárt, amelyek egyedi dizájnnal rendelkeznek és mindenféle méretű laptopokhoz alkalmasak. A vállalat gyártócsarnokaiban az anyagok kiválasztásától a tényleges gyártáson át a végső ellenőrzésig mindent az az alapgondolat vezérel, miszerint a legfontosabb az olyan kiegészítők gyártása, amelyek a megjelenésükkel, a felhasznált anyagok minőségével, valamint praktikusságukkal és okos újításaikkal hódítanak. Ha biztonságos helyet keresel a laptopodnak, miközben úton vagy, a Kingsons táskák és hátizsákok a megfelelő megoldást jelentik. 

Kingsons hátizsákok

Kingsons táskák - minden, amire szükséged van

Az anyag, a kényelmes vállpánt vagy a térfogatnövelés lehetősége csak néhány előny, amellyel a Kingsons táskák elnyerik tetszésed. Ráadásul a felhasznált anyagok vízállóak, így minden időjárási körülmények között megvédik a holmidat. A laptop rekesz mellett a Kingsons táskák rengeteg helyet kínálnak az összes dokumentum, töltő és egyéb tartozék számára. Természetesen rendelkeznek egy levehető vállpánttal vagy egy kényelmes fogantyúval.

A Kingsons hátizsákokat mindenki imádni fogja

A Kingsons hátizsákok számos praktikus rekesszel rendelkeznek, köztük speciális TSA zárral ellátott biztonsági zsebekkel is, amelyekbe elrejtheted irataidat, pénzedet és egyéb személyes értékeidet. Egy divatos apróság a beépített USB csatlakozó kábel, a legújabb innováció pedig a beépített napelemes töltő. A megbízható védelem mellett a Kingsons hátizsákok olyan kiegészítők, amelyek könnyen összehangolhatóak az öltözékeddel is.

Kingsons laptop táskák
Paraméterek módosítása
21 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15