Oldal frissítése

Kinderkraft

Kinderkraft

Kinderkraft: Azoknak, akik együtt szeretnék felfedezni a világot

A Kinderkraft egy márka, amelynek 2011 óta az a missziója, hogy támogassa a szülőket és a gyermekeket abban, hogy együtt fedezhessék fel a világot. Termékeit innovatív megoldások, egyszerű használat és magas szintű kidolgozás jellemzi. A cég a gyermekek számára készült termékek minden egyes részletére odafigyel. Éppen ezért a Kinderkraft márka nem csak a lenyűgöző árakra, de az átfogó hozzáférhetőségre és a biztonságra is helyezi a hangsúlyt, köszönhetően az akár hat európai intézmény független terméktanúsításainak.

kinderkraft kocarek

Kinderkraft babakocsi

A Kinderkraft babakocsik lehetővé teszik a sétát városi körülmények között és a városon kívül is. A modellek kedvező áron kaphatóak, ráadásul modernek, színesek és sokoldalú használat jellemzi őket. A Kinderkraft babakocsik között a kombinált darabok mellett sportosakat is találhatunk, amelyek rendkívüli módon összecsukhatóak, ezáltal kiválóak az autóba vagy utazáshoz. Négy kerék felfüggesztés és terepi használat? Vagy gyors, helytakarékos összecsukás? A babakocsik vonzó árai és a jó vélemények azt jelentik, hogy mindenkinek megéri!

Kinderkraft gyerekülés

Hogyan válasszunk gyerekülést? A költséghatékony Kinderkraft gyerekülések minden életkor és testsúly kategóriát lefednek a gyermeked számára. Ide tartoznak a 0–13 kg gyerekülések, 0–36 kg és 9–36 kg autósülések, valamint a 15–36 kg autósülések is körülbelül három éves kortól. A Kinderkraft gyerekülések számos kiváló értékeléssel és tanúsítással büszkélkedhetnek: a MYWAY modell elnyerte a Golden Mother & Baby Award 2021 díjat, a ONETO3 modell pedig kielégítő ADAC, OAMTC és Stiftung Warentest teszteredményeket produkált.

Kinderkraft autósülés
odrážedlo Kinderkraft

Kinderkraft otthonra és az útra

A Kinderkraft termékek között mindent megtalálhatunk, amelyre a szülőknek és gyerekeknek otthon és a szabad levegőn szükségük lehet. Népszerű gyermek tricikliket, gyönyörű és kedvezményes gyermek futóbicikliket (a Reddot Design Award 2021 GOSWIFT nyertese), ergonomikus hordozókat, utazó és ágyhoz rögzíthető gyermekágyakat, desginer etetőszékeket, multifunkciós pihenőszékeket, játszószőnyegeket és gyerekszoba bútorokat is kínál. Válassz a Kinderkraft gyermektermékek széles választékából.

Paraméterek módosítása
98 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05