Oldal frissítése

Outlet

Tudtad, hogy nálunk vásárolhatsz újszerű, felbontott és használt termékeket jótállással? 

 • Felbontott

  Teljesen működőképes termék, amely nem mutatja a normál elhasználódás jeleit. Tartalmazza a teljes kiszerelést. Teljes 24 hónapos jótállást biztosítunk (szilárd: 12).

  View Termékeink

  Igénybevehető szolgáltatások:

  Kiterjesztett garancia

 • Újszerű

  Teljesen működőképes termék, amely normál használatból eredő jeleket mutat. Ez egy általánosan használt készülék, a használat jeleivel, például finom karcolásokkal az LCD kijelzőn vagy kisebb karcolásokkal a borítón. 21 hónapos jótállást biztosítunk rá (szilárd: 12)

  View Termékeink

  Igénybevehető szolgáltatások:

  Kiterjesztett garancia
 • Használt

  Teljesen működőképes termék, amely az elhasználódás jelentős nyomait mutatja. Ez egy olyan termék, amely látható felületi kopással, például karcolásokkal és horpadásokkal rendelkezik, amelyek első pillantásra láthatóak. 12 hónap jótállást biztosítunk (szilárd: 12).

  Termékeink

  Igénybevehető szolgáltatások:

  Kiterjesztett garancia

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB12