Oldal frissítése

Használt termékek

Olcsó, de 100%-ban működőképes termékeket keresel?
Jó helyen jársz.

Spórolj és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt termékek világát. Még mindig hezitálsz? Ne aggódj. 14 napod van az ismerkedésre, amely alatt visszaküldheted a terméket. Egyszerűen töltsd ki az online űrlapot, és add fel a terméket az AlzaBoxban. A termékvisszaküldés leírása  itt található.


Felbontott

Felbontott

 • Teljes 24 hónapos garancia, mint az új termékek esetében.
 • Csak felbontott vagy kipróbált termékekről van szó.
 • Az összes tartozék a csomagban található.
Termékek megjelenítése
Újszerű

Újszerű

 • 21 hónapos garanciát vállalunk.
 • Általános használatból adódó kopás és elhasználódás.
 • A csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot.
Termékek megjelenítése
Használt

Használt

 • 12 hónap garanciát biztosítunk.
 • Hosszabb használatból eredő használati nyomok a termékeken.
 • Csak a működéshez szükséges tartozékok a csomagban.
Termékek megjelenítése

A fenti jótállási időszakok a céges regisztrációval rendelkező személyekre és a természetes személyekre egyaránt érvényesek.

Milyen állapotban kapod meg a terméket?

felbontott, újszerű, használt... mit is jelent ez a gyakorlatban?

Mobiltelefonok

Vannak-e a használt mobiltelefonokon látható hibák vagy sérülések, például repedt képernyő vagy karcolások?

A felbontott kategóriába tartozó termékek hibátlanok, az egyetlen különbség az új darabok és a felbontott termékek között a csomagolásban van. Ami az újszerű mobiltelefonokat illeti, előfordulhat, hogy a vásárló rövid ideig használta őket, és ezért kisebb karcolások lehetnek rajtuk. A használt termékek gyakoribb vagy komolyabb kozmetikai hibákkal rendelkeznek, de még mindig teljesen működőképesek.

Mi a helyzet a használt mobiltelefonok funkcionalitásával és teljesítményével?

Minden használt mobiltelefon mindig teljesen működőképes, azaz teljesítménye megegyezik az újakéval. A kozmetikai hibák nem befolyásolják a készülék működőképességét.

Milyen az akkumulátor élettartama a használt mobiltelefonoknak?

Az akkumulátor kapacitása újszerű vagy használt elektronika esetén kissé csökkenhet.

A használt mobiltelefon csomagja tartalmazza az összes tartozékot?

Igen, a felbontott és újszerű mobiltelefonok kiegészítő készlete mindig teljes. A használt termékek kiegészülhetnek nem eredeti tartozékokkal.

Kapok-e garanciát a használt mobiltelefonomra?

A felbontott mobiltelefonok olyanok, mintha újak lennének, és ezért kínálunk teljes 24 hónapos garanciát. Az újszerű darabokra közel teljes, 21 hónapos garanciát kapsz. És mivel még a használt mobiltelefonok is teljesen működőképesek, 12 hónap garanciát adunk rájuk.

Milyen a használt mobiltelefonok állapota, és miért van rájuk ilyen nagy kereslet?

A Használt kategóriába tartozó mobiltelefonok nem tartalmazzák a lecsorbult sarkokkal vagy élekkel rendelkező vagy egyéb módon mechanikailag sérült darabokat. Ezért nem áll fenn a veszélye annak, hogy olyan mobiltelefont kapsz kézhez, amelynek a kijelzője vagy a borítója megrepedt, vagy olyan darabot, amelyet eltávolíthatatlan szennyeződések csúfítanak.

Tabletek

Vannak-e a használt tableteken látható hibák és sérülések, például berepedt kijelző vagy karcolások a felületen?

A felbontott kategória termékei hibátlanok, az egyetlen különbség az új darab és a felbontott termék között a csomagolásban van. Egy újszerű tabletet egy ideig már használta az előző vásárló, és így kisebb karcolások lehetnek a készüléken. A használt terméknek gyakrabban vagy komolyabb kozmetikai hibái vannak, de még mindig teljesen működőképes.

Mi a helyzet a használt tabletek funkcionalitásával és teljesítményével?

Minden használt tablet mindig teljesen működőképes, azaz teljesítménye megegyezik az újakéval. A kozmetikai hibák nem befolyásolják a készülék működőképességét.

Milyen garanciát kapok a használt tabletekre?

A felbontott tabletek olyanok, mintha újak lennének, és ezér teljes 24 hónapos garanciát biztosítunk. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát kapsz. És mivel még a használt tabletek is teljesen működőképesek, 12 hónap garanciát adunk rájuk.

A használt tabletek határozottan nem a szeméttelepre valók. Miért is van ez így?

A használt kategóriába nem tartoznak bele azok a tabletek, amelyeknek a sarka vagy széle lecsorbult, vagy más módon mechanikusan sérültek. Így nem áll fenn a veszélye annak, hogy olyan tabletet kapj kézhez, amelynek a kijelzője vagy a borítója megrepedt, vagy amelyet eltávolíthatatlan szennyeződések csúfítanak.

Gamer számítógépek

A használt gamer PC-knek rosszabb a teljesítménye?

Nem, a felbontott, használt és újszerű gamer PC-k ugyanolyan teljesítményűek, mint az új társaik.

Milyen állapotban van a hűtőrendszer egy használt gamer PC-ben?

A teljesítményhez hasonlóan a hűtés is teljesen működőképes és hatékony.

Vannak-e a használt gamer PC-ken látható hibák?

A felbontott gamer PC-k hibátlanok, az újszerű darabokon lehetnek kisebb karcolások, a használt eszközökön pedig erősebb vagy gyakoribb karcolások, de ezek a kozmetikai hibák nem csökkentik a termékek funkcionalitását.

Laptopok

Milyen az akkumulátor élettartama a használt laptopoknak és MacBookoknak?

Az akkumulátor kapacitása újszerű vagy használt elektronika esetén kissé csökkenhet.

Milyen állapotban van a billentyűzet és a touchpad, a csatlakozók és a képernyő a használt laptopok és MacBookok esetében?

Az összes említett alkatrész mindig teljesen működőképes, mint egy új termék esetében. Az újszerű és használt termékeken előfordulhatnak kozmetikai hibák, mint például karcolások, horpadások vagy kisebb szennyeződések, de ezek nem befolyásolják a készülék működését.

Kaphatok eredeti tartozékokat a használt laptophoz/MacBookhoz?

A használt laptopokhoz és MacBookokhoz mindig funkcionális, eredeti és teljes körű tartozékkészlet tartozik. A csomagolás csak az új és felbontott termékek esetében eredeti, az újszerű és használt laptopokat alternatív csomagolás kíséri.

Milyen állapotban vannak a használt laptopok?

A Használt kategóriába nem tartoznak bele a csúnyán sérült sarkokkal vagy egyéb mechanikai sérülésekkel rendelkező laptopok. Így nem áll fenn a veszélye annak, hogy mély karcolásokkal vagy kopott billentyűzettel ellátott laptopot kapj kézhez, vagy olyan darabot, amelyet eltávolíthatatlan szennyeződések csúfítanak.

Videókártyák

Vannak-e a használt videókártyákon látható fizikai sérülések?

Fizikai deformáció, repedések vagy sérült csatlakozók? Egyáltalán nem. A használt videókártyáknak nincsenek olyan nagyobb hibái, amelyek befolyásolnák a termék működését.

Számíthatok egy használt videókártya teljesítményére és funkcionalitására?

Garantáljuk a használt termékek működőképességét. A felbontott videókártyák olyanok, mintha újak lennének, és ezért teljes 24 hónapos garanciát kínálunk rájuk. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát kapsz. És mivel még a használt videókártyák is teljesen működőképesek, 12 hónap garanciát adunk rájuk.

Okosórák

Meg tudom állapítani egy használt okosóra kijelzője vagy szíja alapján, hogy valaki előttem már birtokolta a terméket?

A felbontott okosóra nem mutat nagyobb kopásnyomokat. Ha vannak is hibák, azok valóban csak kisebb karcolások. Az újszerű és használt cikkek kisebb kozmetikai hibákkal, például karcolásokkal vagy kopásokkal rendelkezhetnek, de ezek nem befolyásolják a készülék működését.

Mekkora az akkumulátor élettartama egy használt okosórának?

Az akkumulátor kapacitása újszerű vagy használt elektronika esetén kissé csökkenhet.

Egy használt okosóra érzékelői és egyéb megfigyelési funkciói ugyanolyan jól működnek majd, mint egy új terméké?

Igen, a felbontott, újszerű és használt okosórák teljesen működőképesek, akár csak az új termékek.

Egy használt óra ugyanúgy ketyeg, mint egy új. Milyen állapotban vannak ezek az órák?

A Használt kategóriába tartozó okosórák nem tartalmaznak olyan darabokat, amelyek nem használhatók rendeltetésszerűen, például hiányzó szíj vagy töltőkábel miatt. Ugyanakkor nem találsz olyan okosórákat sem, amelyeknek a kijelzője megrepedt.

Telev&ziók és monitorok

Lehet-e a használt televíziók és LCD-monitorok képminősége rosszabb, ill. rendelkezhetnek-e más látható hibákkal, például sötét foltokkal vagy háttérvilágítási problémákkal?

A használt LCD monitorok teljesen működőképesek, akárcsak az új termékek. A felbontott, újszerű és használt televíziókat mindenféle képernyő és képhiba nélkül, de kedvezőbb áron kínáljuk.

Működőképes portok és interfészek találhatók a használt TV-ken/LCD-monitoron?

Minden szükséges port teljesen működőképes a használt termékek esetében. A hibák kozmetikai jellegűek lehetnek, ezek általában karcolások és horpadások a portok körül.

Sérült-e bármilyen módon a használt televízió/monitor kijelzője vagy kerete?

A felbontott termékek hibái minimálisak. Az újszerű termékek kisebb kozmetikai hibákkal rendelkeznek, mint például finom karcolások a kereten vagy a kijelzőn. A használt televíziók vagy LCD-monitorok esetében gyakrabban találkozhatunk a kopás jeleivel, de még ezek is teljes mértékben és kényelmesen használhatók kedvenc filmjeid megtekintésére vagy akár játékra is.

Milyen állapotban vannak a használt televíziók és monitorok?

A használt televíziók és monitorok nem tartalmaznak olyan darabokat, amelyeknek hibás a képe vagy repedések és horpadások vannak a kijelzőn. Biztos lehetsz benne, hogy egy jól karbantartott és teljesen működőképes készüléket kapsz kézhez.

Vezeték nélküli fejhallgatók

Ha valaki előttem hordta már a vezeték nélküli fejhallgatót, számíthatok új fülkagylókra/fülpárnákra?

A fülkagylók vagy fülpárnák vagy vadonatújak, vagy gondosan ki lettek fertőtlenítve és tisztítva.

Az előzetes használat befolyásolhatja a hang minőségét, a kapcsolat stabilitását vagy az akkumulátor élettartamát?

A használt vezeték nélküli fejhallgatók hangja kiegyensúlyozott és torzításmentes, a kapcsolat pedig ugyanolyan stabil, mint az új termékeké. Az újszerű vagy használt elektronika esetében az akkumulátor kapacitása kissé csökkenhet.

Milyen állapotban vannak a használt fejhallgatók?

A használt fejhallgatók közé nem tartoznak a repedésekkel és horpadásokkal rendelkező modellek, de azok sem, amelyek nem kitisztíthatók. Biztos lehetsz benne, hogy egy jól karbantartott és teljesen működőképes készüléket kapsz kézhez.

Játékkonzolok

Számíthatok-e teljesen működőképes gombokra, joystickokra és csatlakozókra egy használt játékkonzolon?

Igen, a használt játékkonzolok sértetlenek és teljesen működőképesek, akárcsak az új darabok.

Egy újszerű vagy használt játékkonzol rendelkezik-e az összes olyan tartozékkal, amelyet az Új kategória azonos terméke kínál?

Az újszerű vagy használt játékkonzolok csomagja tartalmazza az összes szükséges, teljesen működőképes tartozékot. A használt tételek nem eredeti kábelekkel rendelkezhetnek.

Milyen állapotra kell számítanom egy használt játékkonzolnál?

A felbontott kategória termékei hibátlanok, az egyetlen különbség az új darab és a felbontott termék között általában a csomagolásban van. Ami az újszerű játékkonzolokat illeti, előfordulhat, hogy a vásárló egy ideig használta őket előtted, és így kisebb karcolások lehetnek a készüléken. A használt játékkonzolok már nagyobb számú vagy komolyabb kozmetikai hibákkal rendelkezhetnek, de még mindig teljesen működőképesek.

Háztartási nagygépek

Fennáll-e a veszélye annak, hogy a használt nagygépek rosszabbul teljesítenek, mint egy új termék?

A használt háztartási nagygépek teljesen működőképesek, akárcsak az új darabok, és nincsenek működési hibáik. Ha a termék sérült a fontos alkatrészek területén, akkor mindig átmegy a szervizközpont ellenőrzésén. Csak ezután állapítják meg a további használatra való alkalmasságát.

Kell valamilyen sérülésekkel számolnom?

A felbontott kategóriába tartozó termékek hibátlanok, az egyetlen különbség az új és a felbontott termékek között az alternatív, nem eredeti csomagolás. Az újszerű háztartási nagygépek esetében alkalmanként kozmetikai hibákkal, kisebb karcolásokkal vagy horpadásokkal találkozhatunk. A használt mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek és hűtőszekrények gyakrabban vagy komolyabb kozmetikai hibákkal rendelkeznek a látható oldalukon vagy a termék egyéb részein, de még ezek is teljesen működőképesek.

Kávéfőzők

A használt kávéfőző minden tekintetben működőképes lesz?

Igen, a használt kávéfőzők teljesen működőképesek, akárcsak az új darabok.

Milyen állapotban kapom meg a kávéfőzőt, ha a Használt kategóriából rendelek terméket?

A használt termékeknek lehetnek nagyobb kozmetikai hibái, például belső szennyeződések vagy nagyobb karcolások. Ezek a hibák azonban nem akadályozzák a készülék megfelelő működését. Nem tartoznak a használt cikkek közé a mechanikailag sérült kávégépek és a gép megfelelő működéséhez szükséges fontos tartozékokkal nem rendelkező termékek.

Nyomtatók

Fennáll-e a veszélye annak, hogy a használt nyomtatók rosszabbul teljesítenek majd, mint az új termékek?

A használt nyomtatók teljesen működőképesek, pont mint az új darabok, és nincsenek működési hibáik. Ha a termék sérült a fontos alkatrészek területén, akkor mindig átmegy a szervizközpont ellenőrzésén. Csak ezután állapítják meg a további használatra való alkalmasságát.

Számítanom kell bármilyen hibára?

A felbontott kategóriába tartozó termékek hibátlanok, az egyetlen különbség az új és a felbontott termékek között a nem eredeti csomagolás. Az újszerű nyomtatóknál kozmetikai hibákkal, könnyű karcolásokkal vagy horpadásokkal találkozhatunk a látható részeken. A használt darabok általában gyakoribb vagy komolyabb kozmetikai hibákat mutatnak az előlapon vagy a termék más részein, de még mindig minden tekintetben működőképesek.

Tartalmazza a termék a tonert/tintapatront?

Nyomtatóinkat felbontott és újszerű termékek tonerrel/tintapatronnal szállítjuk. A használt termékek esetében eltávolítjuk ezeket a fogyóeszközöket, hogy megelőzzük a sérüléseket.

Ellenőrizve: Elégedettséget garantáló címke

Mit kapsz kézhez, ha Ellenőrzött címkével ellátott terméket vásárolsz?

A bizonyosságot, hogy minden a legnagyobb rendben van a termékkel. Elkötelezettek vagyunk azzal kapcsolatban, hogy megrendelését tökéletes állapotban juttassuk el hozzád. Ezért különösen alaposan ellenőrizzük a csomagolás minőségét és állapotát, és még inkább, ha higiéniai termékekről van szó. Ebben az esetben inkább még egy extra ellenőrzést végzünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a csomagolás tartalma rendben van. Ha sérült csomagolással találkozunk, szakembereinkkel alaposan átvizsgáljuk a terméket, újracsomagoljuk és Ellenőrzött címkével jelöljük meg. Csak ezután küldjük el a számodra. Hagyd ránk az gondokat, és élvezd a terméket a legteljesebb mértékben.

Az Ellenőrzött termékek 3 alappillére:

 • Teljes garanciával rendelkezik, mint egy új darab.
 • A csomag tartalma teljes és a tartozékok sem hiányoznak.
 • A terméket nem használták, és olyan, akár az új.
A minőség garanciája

Kaphatok sérült vagy higiéniailag szennyezett terméket?

Minden termék alapos és szigorú minőség- és funkcionalitás-ellenőrzésen megy keresztül. Ez lehet olyan termék, amelyet az ügyfél kicsomagolt, megtekintett majd visszaküldött nekünk. Itt jön a képbe szakértői csapatunk. Az Ellenőrzött címkével garantálják, hogy a termék nem használt, teljesen működőképes, tiszta és olyan, akár az új.

Milyen termékeknél számíthatok erre az alapos ellenőrzésre?

Az Ellenőrzött címkét többnyire a  higiéniai cikkeknél találod meg. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ilyen termékek használata intim jellegű. Ezért teszünk extra lépéseket, hogy biztosítsuk az elégedettségedet. Ide közé tartoznak a fogkefék és szájzuhanyok, borotvák és epilátorok, babatermékek (például mellszívók) vagy a manikűrhöz és pedikűrhöz szükséges termékek.

Parfümök

Mi a helyzet a használt parfümökkel?

Néha-néha előfordul, hogy visszaérkezik hozzánk egy-egy parfüm. Az előző tulajdonos kipróbálta, majd visszaküldte. Ilyenkor alaposan ellenőrizzük az illatot, hogy csak egy észrevehetetlen mennyiségű folyadék hiányozzon. Ha úgy látjuk, hogy ez nem egy egyszerű teszt volt, és a terméket hosszabb ideig használták, nem adjuk el újra. Ezért garantáljuk, hogy a tőlünk vásárolt parfümök a lehető legjobb állapotban vannak.

Mennyi ideig áll a polcon a használt parfüm?

A tőlünk vásárolt használt parfümök tartós illatot biztosítanak. Nem különböznek vadonatúj testvéreiktől. Mivel megfelelő körülmények között tároltuk őket, 3 - 5 évig is elállnak. Eközben egyes parfümmodellek általában az első használat után körülbelül egy évvel kezdik elveszíteni az illatukat. A visszaküldött parfümök ezért nálunk csak rövid ideig állnak a polcon. Általában 2-3 hónapon belül új gazdára találnak.

Különállóan megvásárolható szolgáltatások

Kiterjesztett garancia

Akár további három év is rendelkezésedre áll a normál garancián felül! A meghibásodott termékeket ingyenesen megjavítjuk vagy kicseréljük.

Több információ

Első üzembehelyezés

Ne vesztegesd az időd az új termék beállításával és telepítésével, bízd azt szakértőinkre, és ők elvégzik helyetted!

Több információ

Kijelzővédelem

Védd telefonod a sérülésektől. Válaszd ki a kívánt üvegfóliát. Kijelződ már a dobozból kivéve védett lesz.

Több információ

Ajándékcsomagolás

Az ajándékcsomagolást bízd ránk. Mi szakszerűen becsomagoljuk a terméket egy olyan díszdobozba, amely örömet szerez Neked és szeretteidnek is.

Több információ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20