Oldal frissítése

Kétzónás beépíthető indukciós főzőlapok

A kétzónás beépíthető indukciós főzőlap a legenergiatakarékosabb melegítési mód. A leggyakrabban előállított változat az 220V-os kétzónás beépíthető indukciós főzőlap, amit egyfázisú áramhoz csatlakoztathatsz. Ideális választás lehet nyaralókba, garzonokba vagy kisebb lakásokba, ahol nincs hozzáférhető háromfázisú 380V-os áramforrás. Milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek a kétzónás beépíthető indukciós főzőlapok?

Folytatás
Paraméterek módosítása
11 termék

Kétzónás beépíthető indukciós főzőlapok

A Kétzónás beépíthető indukciós főzőlapok kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15