Oldal frissítése

Kettler Cycle P

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kettler Cycle P

A Kettler Cycle P egy elektronikusan állítható mágneses fékrendszerrel rendelkező szobakerékpár, amely ideális eszköz a testzsír csökkentéséhez. Minden bizonnyal értékelni fogod, hogy a Cycle P rendkívül simán és csendesen működik, amely a felhasznált anyagoknak köszönhető. Ezek között megtalálható a 9 kg-os lendkeréktömeg, az ipari görgőkkel ellátott pedálok, az állítható méretű, hosszú és lapos szíjak, valamint a már említett mágneses fékrendszer. A manuális ellenállás 16 állítható fokozattal rendelkezik. 

A Kettler Cycle P szobakerékpár legfontosabb jellemzői

  • Teherbírása legfeljebb 130 kg
  • Rendkívül csendes működés
  • Lendkeréktömeg 9 kg
  • Komputer LCD kijelzővel
  • Fülcsipesz vagy mellkasöv külön megvásárolható

Többcélú kerékpár

A szobakerékpár robosztus és stabil kialakítással rendelkezik, a nyereg és a pedálok pedig abszolút személyre szabhatók. A nyereg vízszintesen és függőlegesen is állítható, az emelkedőt is beleértve. A beállítás rendkívül egyszerű, semmilyen szerszámot nem igényel. A Kettler Cycle P az átlag feletti magassággal megáldott, 190 cm-es emberek számára is kényelmes használatot biztosít. Az edzőgép áthelyezése során értékelni fogod a kerekeket, és a padló egyenetlensége esetén jó szolgálatot tevő speciális tartozékokat. A szobakerékpár kapacitása 130 kg.
A zökkenőmentes működésről és vezérlésről a tiszta, egyszerűen használható LCD kijelzővel ellátott komputer gondoskodik. A kijelzőn olyan értékek és adatok is megjelennek, mint például a pontos idő, a sebesség, a megtett távolság, a pulzus, a pedálozási frekvencia és az elégetett kalóriák száma. A pulzus esetében megadhatod az általad elérni kívánt maximális határértéket. A pontos szívritmusról a kormányon található tenyérszenzorok szolgáltatnak információt.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 18 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 100 kg

Tulajdonságok és felszereltség

Beállítási lehetőség Ülés függőleges helyzete
Számítógép funkciói Elégetett kalóriák, Pulzusfrekvencia
Pulzusmérés Beépített pulzusmérő, Mellkaspánt

Terhelés

Fékrendszer Mágnesfék

Lendkerék

Lendkerék tömege 9 kg

Általános méretek

Mélység 90 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 146 cm

Terhelés szabályozása

Terhelési fokok száma Fokozatmentes MIN-MAX
Terhelés szabályozása Mágnesfék

Jellemzők

Funkciók Pulzusszám mérő, Függőleges nyereg beállítás, Elégetett kalória számláló

Pulzusmérés

Pulzusmérés Mellkaspánttal (nem tartozék), Markolaton
Kód:  SPTkett02
Termékszám:  4001397489801

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20