Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4

Ezen az oldalon találod a(z) Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 - Kontroller
Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4
Raktáron > 5 db
34 890 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 3
Érdeklődnék hogy a 2020. Decemberben kifizetett joystick mikorra várható ?
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy PlayStation5-el is kompatibilis? Mert úgy olvastam, hogy elvileg ami PS4-el kompatibilis, az PS5-el is. Nekem fontos lenne, mert PS5-öt szeretnék vásárolni, valamint repülő- és űrhajószimulátorokkal játszani.
Mikorra várható újabb raktárkészlet? December óta várom az új készlet érkezését. Illetve láttam, hogy most le van akciózva, ez az én rendelésem nem érinti?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05