Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Sony MDR-RF895RK

Ezen az oldalon találod a(z) Sony MDR-RF895RK témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Sony MDR-RF895RK vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Sony MDR-RF895RK fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Sony MDR-RF895RK - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Sony MDR-RF895RK
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
43 390 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 5 Vélemények 69
Az új készülék jeladójának piros kijelzője egy perc használat után is órákig jelzi, hogy töltődik az akkumulátor pedig előtte fel volt töltve. Rendben van ez így, vagy ki kell cserélni a készüléke? Még garanciális.
Idős nyugdijas (aki idős otthonban lakik ) részére keresek olyan vezeték nélküli fejhallgatót amin a hangerő egyszerüen beállítható nem kell a vezetékes töltővel bajlódnia (nem is tudna!), tv nézéshez, hogy másokat ne zavarjon mert nagyothalló a tv sharp okos tv.várom válaszukat tipus megjelöléssel 20 és 50 ezer Ft között lehetőleg.
Egy nyugdíjas házaspár részére szeretnék vásárolni 2 db. vezeték nélküli fejhallgatót, mivel TV-zés közben zavarja őket a felettük lakó szomszéd. A kérdésem az lenne, hogy két fejhallgatót is lehet csatlakoztatni a televizióhoz vagy szükségem van még egyéb kiegészítőre? Előre is köszönöm a választ.
Nekem egy Vortex LED tvhez kellene vezeték nelküli fejhallgató. A tv-n nincs bluetooth ezért bluetooth fejhallgató kilőve. Már találtam bluetooth adaptert amit a tvhez csatlakoztatva tudnék bluetooth fejhallgatót használni. De véletlenül rátaláltam erre a rádiófrekvenciás fejhallgatóra. Kérdés az lenne hogy ezek is ugyanolyan jók tv nézéshez mint egy bluetooth fejhallgató? Kell e valami speciális dolgot támogatnia a tvnek a fejhallgató beüzemeléséhez?Hogyan tudom ezt feltölteni? Csak rá kell tenni a dokkolóra vagy külön kábellel kell tölteni? Köszönöm ha válaszolnak Üdvözlettel Terebesi Maté
Bloototh-os

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20