Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy

Ezen az oldalon találod a(z) BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy - Utazó kiságy
BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 6
Üdvözlöm,szeretném én is megtudni hogy pontosan mit takar az hogy nincs függesztett aljzat?Mindenhol néztük, de sehol nem találok ilyet hogy függesztett aljzat .Nincs alja?
Jó napot! Mit jelent a függesztett aljzat????? Nincsen alja,kereke? Köszönöm válaszát.
Üdv! Mi az a függesztett aljzat??
Tisztelt értékesîtő! Az utazó babaágy- Bomimi Melba Spine grey-nél azt írják, hogy nem tarozéka a függesztett alj? Ez valóban így van? Mert ha azt külön kell hozzá megvenni, akkor az baj. Üdvözlettel: Valkóné

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20