Oldal frissítése

BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy

4,5 8 értékelés

BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy

Gyakran kell utaznod, és utazóágyat keresel babád számára? Már várod a közös kirándulást, de nem akarsz olyan gyermekágyra hagyatkozni, amit nem ismersz? A BOMIMI MELBA utazóágy a SPINE pink termékcsaládból még az igényes szülők elvárásainak is megfelel. Az egyszerű kezelhetőség a kiságy össze- és széthajtásakor, a beépített matrac, a kifinomult biztonsági funkciók és a praktikus kerekek a mozgatáshoz teszik a BOMIMI MELBA utazóágyat nélkülözhetetlen segítőddé minden közös utazáson.

A BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy legfőbb jellemzői

  • Összecsukható utazóágy aranyos süni mintával, praktikus rózsaszín színben
  • A kiságy beépített matraccal rendelkezik, így azonnal használatra kész
  • A fekete színű hálós oldalak lehetővé teszik a maximális érintkezést a babával, miközben árnyékolják a kellemetlen környezeti fényt, így a baba zavartalanul aludhat
  • Hogy gyorsabban hozzáférj a babához, az ágy egyik oldala kinyitható
  • A BOMIMI MELBA utazóágy biztonsági zárral van ellátva a véletlen összecsukódás ellen
  • A kiságy össze- és széthajtáskor könnyen és egyszerűen kezelhető
  • A praktikus kerekek megkönnyítik az utazóágy mozgatását
  • Nélkülözhetetlen segítő az utazások során
  • A kiságy maximális terhelhetősége 25 kg
  • A kiságy nagyon kompakt, mérete összehajtva 21 × 20 × 76 cm
  • A BOMIMI MELBA SPINE pink utazóágy a születéstől 36 hónapos korig alkalmas
  • A függesztett alj nem tartozék, külön megvásárolható

A BOMIMI MELBA utazóágy gyorsan és egyszerűen összecsukható

A modern BOMIMI MELBA utazóágy a SPINE pink kiadásból a születéstől 36 hónapos korig alkalmas. A maximális terhelhetőség 25 kg. A kiságy beépített matracot is tartalmaz, így az összecsukást követően azonnal használatra kész. A kiságy kezelése nagyon egyszerű. A BOMIMI MELBA kiságy egyszerű és gyors össze- és széthajtásával értékes perceket takaríthatsz meg, amelyeket szeretteiddel tölthetsz.

Szép design és maximális biztonság

A BOMIMI MELBA kiságy aranyos süni motívumával rendelkezik. Ezenkívül számos praktikus és biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek maximalizálják a Te és gyermeked kényelmét. A fekete színű hálós oldalak árnyékolják a kellemetlen fényt, így semmi sem zavarja meg gyermeked nyugodt alvását. Másrészről élvezhetitek a folyamatos vizuális kapcsolatot a babával. A könnyebb kezelhetőség érdekében a kiságy praktikus kerekekkel rendelkezik. Nagyobb gyermekek számára az egyik oldal felhúzható ablakkal van ellátva, így a gyermeked egyedül is bemászhat akiságyba. A BOMIMI MELBA kiságy biztonsági zárral is rendelkezik a véletlen összecsukódás ellen.

Megjegyzés:

Az ágy függő alsó része, amely második/függő aljként alkalmas a babák számára születéstől kezdve körülbelül 9 kg-ig, nem része a terméknek, külön megvásárolható.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Tulajdonságok

Tulajdonságok Összedőlést megakadályozó rendszer, Összecsukható
Felszereltség Matrac, Útitáska, Kerekek, Oldalsó nyitható rész

Szín

Szín Rózsaszín

Méret & súly

Magasság 76 cm
Szélesség 64 cm
Hossz 125 cm
Tömeg 8 kg
Kód:  BABY9190
Termékszám:  8595673291784

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10