Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

KENWOOD

Kenwood

KENWOOD konyhai robotgépek: Mindig egy funkcióval előrébb

Ismerd meg a KENWOOD konyhai robotgépeket testközelből - innovatív funkciók, időtlen design, tartós minőség. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek ezt a márkát az európai piac első számú szereplőjévé teszik. Fedezd fel a Kenwood intelligens konyhai robotgépek kiemelkedő funkcióit, amelyek segítségével számos ételt készíthetsz, és időt takaríthatsz meg a konyhában.

Kenwood Chef XL Titanium konyhai robotgép

Újdonság: Kenwood Titanium Chef Baker konyhai robotgép

A Kenwood Titanium Chef Baker konyhai robotgép belsejében egy nagy teljesítményű, digitálisan vezérelt, progresszív keveréssel ellátott 1 200 KW-os motor rejtőzik. A készülék 4 könnyen mosható keverőszárat és két rozsdamentes acél keverőtálat tartalmaz. Mérd meg a hozzávalókat a beépített mérlegnek köszönhetően, akár a tálban, akár a tál nélkül. Ezenkívül több mint 25 tartozék és egy alkalmazás is rendelkezésre áll, amely minden napra tartogat konyhai inspirációkat.

Kenwood Chef konyhai robotgép

Fontos számodra a teljesítmény? A design és a kompatibilitás sem mellékes? A Kenwood kínálatában mindenki talál magának megfelelő konyhai robotgépet. Bármelyik Chef robotgépet is választod - Chef, Chef Titanium Patissier, Chef Baker - biztos lehetsz benne, hogy időtálló designt, prémium minőséget és lélegzetelállító teljesítményt kapsz. Ha új funkciókkal szeretnéd bővíteni a robotgépet, a tartozékok széles választéka áll rendelkezésre. Egy Kenwood konyhai robotgép tehát több készülék munkáját is elvégzi.

Kenwood Chef konyhai robotgép
Kenwood Prospero konyhai robotgép

Kenwood Prospero+ konyhai robotgépek

A Prospero+ termékcsalád nem más, mint a Kenwood legerősebb kompakt robotgépei praktikus tartozékok széles választékával. Ideális megoldás a mindennapi főzéshez. Az alapfelszereltséghez 3 keverőszár és számtalan tartozék tartozik, amelyeknek köszönhetően a Kenwood robotgép a gyümölcscentrifugálás, turmixolás, reszelés, szeletelés és darálás feladatát is elvégzi.

Reggeli készítés a Kenwood gépek segítségével

Nélkülözhetetlen segítőtársat keresel az egészséges reggeli elkészítéséhez? A Kenwood turmixgépek és gyümölcscentrifugák személyében megtaláltad. Megfelelő turmixgép nélkül nehéz palacsintatésztát készíteni, gyümölcscentrifuga nélkül pedig nem tudod pótolni a vitaminokat kedvenc gyümölcsöd vagy zöldséged frissen facsart levéből. Szereld fel konyhádat tetszés szerint a megfelelő Kenwood készülékekkel, és élvezd a reggelit, úgy, ahogy szereted. Legyen szó akár a reggeli kávéról vagy a friss kenyérről, a Kenwood készülékek segítik elindítani a napod.

Kenwood reggeli
Paraméterek módosítása
74 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10