Oldal frissítése

KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL

Multifunkciós asszisztens a konyhában

A Kenwood KVL8470S multifunkciós konyhai robotgép karcsú, rozsdamentes acél kivitelezésével számos munkafolyamat elvégzésére képes a konyhában. Könnyedén megbírkózik a habveréssel, dagasztással, turmixolással, aprítással és darálással. A robusztus teste tökéletes stabilitást nyújt, hosszú élettartamáról a rendkívül magas ellenállású felhasznált anyagok gondoskodnak.


A KENWOOD KVL8470S Chef Titanium XL konyhai robotgép főbb jellemzői

  • Erőteljes 1700W-os motor
  • 6 sebesség + impulzus funkció
  • Fel-le irányba mozgó fej
  • Beépített LED világítás
  • Rozsdamentes acél tál 6,7 literes térfogattal
  • Turmix edény 1,6 literes térfogattal
  • Gömb habverő, spirál dagasztóhorog, K-keverőkar, flexi habverő
  • Üveg ThermoResist turmix 
  • Fém húsdaráló
  • Nyersanyagok feldolgozása
  • Mini daráló
  • Citrusprés

Extra erős motor

A robot egy rendkívül hatékony, 1700 wattos, nagyteljesítményű motorral rendelkezik, amely jelenleg az egyik legerősebb a piacon. A tökéletes alapanyag-feldolgozásról hat fokozat és impulzus funkció gondoskodik. A készülék 6,7 ??literes kapacitású rozsdamentes acél tartállyal érkezik.


ThermoResist keverőedény

A kényelmes turmixoláshoz és az ízletes sütemények vagy levesek készítéséhez egy 1,6 literes keverőedény áll rendelkezésedre. Az edény ThermoResist anyagból készült, amely ellenáll a hőhatásoknak, emellett különleges Blend-X késekkel érkezik, amelyek rendkívül könnyedén bírnak el még a nagyon kemény nyersanyagokkal is.


Több mint 100 felhasználási lehetőség

Továbbá találsz még egy fém húsdarálót is a házi készítésű ételek elkészítéséhez, beleértve a kolbászféléket is. A nyersanyagok kényelmes aprításáról és darálásáról egy rozsdamentes acél késekkel ellátott élelmiszer-feldolgozó és 6 szeletelő korong gondoskodik. Ezen kívül találsz még egy mini darálót a gyógynövények és fűszerek őrlésére és egy citrusprést is. Akár 20 tartozék is megvásárolható a robotgéphez a valóban sokoldalú felhasználáshoz.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés
Keverőtál űrtartalma 6,7 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 700 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 28,5 cm
Szélesség 38 cm
Magasság 35,6 cm
Tömeg 10,4 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  KEKR001
Termékszám:  0W20011157
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15