Oldal frissítése

KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD Chef XL Elite KVL6370S

Sokoldalú, nagy teljesítményű konyhai robot

A KVL 6370.S konyhai robot egy ideális eszköz a konyhában, sok feladatot elvégez, mint például habverés, dagasztás, keverés vagy őrlés. A készülék minőségi anyagokból készült, és biztosan kellemesen meglepi Önt sokoldalúságával, nagy teljesítményével és hosszú élettartamával. Az 1400W-os motor a sűrű tészta keverésénél, vagy nagy mennyiségű nyersanyag feldolgozásánál is tartja a sebességet.


A KENWOOD KVL 6370.S legfontosabb jellemzői

  • All-metal design
  • Rozsdamentes acél XL tál, 6,7 literes kapacitással
  • Teljesítménye 1400 W
  • 6 sebességfokozattal
  • Lassan emelkedő sebesség
  • Impulzus funkció
  • Az alkatrészek mosogatógépben moshatók
  • Húsdaráló és keverő
  • Gazdag tartozékok

Precíz sebességszabályozás

A rozsdamentes XL-es edény kapacitása 6,7 liter, így akár 2 kg lisztet is feldolgozhatunk szilárd tésztához, vagy 16 tojásfehérjéből is készíthetünk sűrű habot. A Kenwood KVL 6370.S fokozatos sebességnövekedéssel 6 sebességfokozatot kínál, így nem kell attól tartania, hogy a tartály tartalma kiszivárogna. Lehetőség van lassú és finom nyersanyag-feldolgozásra, de egy extra funkcióval pillanatokon belül maximális sebességre gyorsulhat.


Kiváló minőségű tartozékok

A klasszikus keverőkarok között egy léggömbös habverő található, amivel tökéletes habot verhetünk,  vagy sima tésztát keverhetünk. A spirális dagasztóhorog elkészítheti a kenyér tésztáját, a pizza tésztát és a klasszikus kelt tésztát. A csomagban megtalálható még egy speciális K- keverőkar is, amely bármilyen keveréshez használható, sőt különleges alakjának köszönhetően könnyen kezelhető.


Tökéletes darált hús

A Kenwood KVC 6370.S készülékhez egy fém húsdaráló is csatlakoztatható. 3 db őrlőlemezzel van ellátva, finom, közepes és durva daráláshoz. Ideális nem csak a húsfeldolgozásra, hanem zöldségekre is, szószok, gulyás alapjának elkészítéséhez. A tartozékok között található a kolbász készítésére szolgáló készlet is, a tökéletes otthoni kolbász töltéséhez.


ThermoResist keverőtál

Az 1,6 literes ThermoResist üveg keverőtál tartós boroszilikát üvegből készült, amely ellenáll a hő okozta sokknak. A keverőben a forró levest akár közvetlenül a főzőlemezből levéve betöltheti, de ugyanúgy összetörheti benne a jeget is. A Blend-X speciális késeket úgy tervezték, hogy minden feladatot elvégezzenek a jégtől a dióféléken keresztül a sima smoothie-ig.


Több mint 20 opcionális tartozék

Akár 20 további bővítmény is vásárolható még a robothoz, hogy egy első osztályú többfunkciós konyhai asszisztenst hozzon létre. Választhat gyümölcscentrifugázót, szeletelőt, házi tészta készítőt, fagylaltgépet.


Csomag tartalma

  • Dagasztóhorog
  • Balloon seprű
  • K alakú fém
  • Üveg ThermoResist keverőtál
  • Három vágórostéllyal ellátott fém húsdaráló, valamint kolbász készítésére szolgáló készletPříslušenství

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Feltét habveréshez, Turmix feltét, Húsdaráló
Keverőtál űrtartalma 6,7 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 400 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljesen fém ház, Automatikus receptek

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél

Méret & súly

Mélység 28,5 cm
Szélesség 38 cm
Magasság 35,6 cm
Tömeg 11,7 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  KEKR003
Termékszám:  0W20011181
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15