Oldal frissítése

Kenwood KMX760CH KM kMix

147 890 Ft

Kenwood KMX760CH KM kMix

Fejleszd kulináris kreativitásod, és találj ki új recepteket az új Kenwood KMX760CH KM kMix konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral rendelkezik, amely még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is megbízható teljesítményt biztosít. Hála a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A konyhai robotgépet ellátták egy minőségi rozsdamentes acélból készült tállal, melynek kapacitása 5 l, amely tökéletesen megfelel minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges tulajdonságokkal rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és lengőkar. Ezen KENWOOD konyhai robotgép megjelenését ezüst szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép Kenwood KMX760CH KM kMix ...
Konyhai robotgép Kenwood KMX760CH KM kMix ...

Kenwood KMX760CH KM kMix konyhai robotgép alapvető tulajdonságai

  • Ezen KENWOOD konyhai robotgép nagyszerű segítőtárs lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motort kapott
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • Minőségi rozsdamentes acél keverőtál 5 l űrtartalommal
  • Terméksorozat: Kenwood kMix
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Kivételes kényelmet biztosít az alapanyagok feldolgozása során a lengőkar, amely a tartozékok nagyon egyszerű cseréjét is lehetővé teszi
  • A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat
  • Eme teljesen fémből készült KENWOOD konyhai robotgép hosszú élettartamot és teljes stabilitást garantál működés közben
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Ezüst szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

Eme Kenwood KMX760CH KM kMix konyhai robotgép funkciói

A tartós KENWOOD konyhai robotgéppel a különféle fogások elkészítésének mesterévé válhatsz. Nagyszerűen alkalmas tojás vagy tojásfehérje felverésére, illetve különféle krémek készítésére. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. A legfinomabb sütemények érdekében olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, mintha csak kézzel gyúrtuk volna. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Tökéletesen összedolgozza kedvenc kenyerünk, pizzánk vagy desszertünk tésztáját.

Ismerd meg a lenyűgöző KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

Az ügyes Kenwood KMX760CH KM kMix konyhai robotgép beleillik minden konyhába. A lengőkar kivételes kényelmet biztosít az alapanyagok feldolgozása során, és lehetővé teszi a tartozékok nagyon egyszerű cseréjét. Egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik, hogy lehetővé tegye a robotgép egyszerű beállítását. A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat. Teljesen fém kialakítása garantálja a hosszú élettartamot és a stabil működést. Igény szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. A remek KENWOOD Konyhai robotgép mindenféle étel elkészítése során hatalmas segítség.

Ezen KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula. Ilyen gazdag felszereléssel eme Kenwood KMX760CH KM kMix konyhai robotgép egyszerre több különálló készülék munkáját végzi el, így lehetőségünk van rengeteg pénzt és helyet megspórolni.

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

35,3 × 24 cm (Ma×Szé)

Súlya:

9,1 kg

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tartozékok

Tartozékok Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Spatula
Keverőtál űrtartalma 5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás, Teljesen fém ház, Lengőkar

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Szélesség 24 cm
Magasság 35,3 cm
Tömeg 9,1 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  KENKR164
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KMX760CH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20