Oldal frissítése

Kenwood KM Chef KVL4100S

4,8 6 értékelés
A kiszállítás
ingyenes

Kenwood KM Chef KVL4100S

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral látták el, amely biztosítja a megbízható teljesítményt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Hála a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. Annak érdekében, hogy a konyhai robotgéppel egyszerűen és hatékonyan tudjunk tésztát készíteni, rendelkezik egy minőségi tállal, melynek kapacitása 6,7 l, amely minden többszemélyes háztartás számára megfelelő. Olyan lényeges előnyökkel rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. Eme KENWOOD konyhai robotgép külalakját ezüst szín dobja fel.

Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4100S ...
Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4100S ...

Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • Eme KENWOOD konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • A keverőtál térfogata 6,7 l
  • Terméksorozat: Kenwood Chef
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását
  • Eme teljes mértékben fémből készült KENWOOD konyhai robotgép hosszú élettartamot és teljes stabilitást garantál működés közben
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Számos automatikus program áll rendelkezésünkre
  • Ezüst szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

A tartós Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgép funkciói

A strapabíró KENWOOD konyhai robotgépnek köszönhetően a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Felverhetjük vele például a tojást vagy tojásfehérjét, esetleg tejszínhabot vagy más habkrémeket. Játszi könnyedséggel készíthetünk vele krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. Köszönhetően a dagasztó funkciónak, bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat.

Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4100S ...
Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4100S ...

Ismerd meg a lenyűgöző KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

Eme Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgép egy sokoldalú segítőtárs, amelyre mindig számíthatsz a hideg és meleg ételek elkészítése során. Hála a pulzáló funkciónak, az alapanyagokat sokkal gyorsabban és alaposabban tudjuk összedolgozni. Teljesen fémből készült, ezáltal tökéletes stabilitást garantál és hosszú élettartamot. A munkatempót igény szerint testre szabhatjuk, hála a folyamatos sebességszabályozásnak. A remek KENWOOD Konyhai robotgép segítségével könnyedén készíthetünk változatos fogásokat.

A konyhai robotgép intelligens funkciói lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak köszönhetően a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk. Számos automata program közül választhatjuk ki a megfelelőt, amely kész receptet tartalmaz ínycsiklandozó desszertek és finom főételekhez egyaránt. A robotgép úgy állítja be a teljesítményt, keverési intervallumot és hőmérsékletet, hogy az ideális legyen a tökéletes végeredmény érdekében. A strapabíró KENWOOD konyhai robotgép képes alkalmazkodni igényeinkhez, és nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában.

Eme KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és ballon habverő. A tartozékok széles választéka biztosítja, hogy eme Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgép többféle eszközt helyettesít, ezzel időt, pénzt és helyet spórolhatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

34,5 × 38,5 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

7,66 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő
Keverőtál űrtartalma 6,7 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 200 W
Keverés típusa Bolygóműves
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás, Teljesen fém ház, Automatikus receptek

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 28 cm
Szélesség 38,5 cm
Magasság 34,5 cm
Tömeg 7,66 kg

Szín

Szín Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  KENKR1324
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0W20011150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10