Oldal frissítése

Kenwood KHC 29.J0WH

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kenwood KHC 29.J0WH

Szerezz magadnak örömöt az új Kenwood KHC 29.J0WH konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral rendelkezik, amely még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is megbízható teljesítményt biztosít. A motor teljesítményét könnyedén tudjuk állítani 6 lehetséges sebességi fokozatban, így szinte bármilyen receptet kipróbálhatunk. Köszönhetően a bolygómozgásnak, melynek során a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverése közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép nagyszerű végeredményt nyújt. A konyhai robotgép rendelkezik egy rozsdamentes acél tállal, melynek kapacitása 4,3 l, amely tökéletesen megfelel minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges tulajdonságokkal rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb. A nagyszerű KENWOOD konyhai robotgép megjelenését fehér szín egészíti ki.

Konyhai robotgép Kenwood KHC 29.J0WH ...
Konyhai robotgép Kenwood KHC 29.J0WH ...

Kenwood KHC 29.J0WH konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • A nagyszerű KENWOOD konyhai robotgép segít a konyhai feladatok elvégzése során
  • 1000 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 6 fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes eldolgozást
  • Keverőtál rozsdamentes acélból 4,3 l űrtartalommal
  • Terméksorozat: Kenwood Prospero
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi az alapanyagok sokkal gyorsabb és alaposabb összedolgozását
  • Fehér szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

A tartós Kenwood KHC 29.J0WH konyhai robotgép funkciói

A remek KENWOOD konyhai robotgéppel a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Kiválóan alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Könnyedén képes krémeket, önteteket vagy töltelékeket készíteni. Nincs szükség többé a fárasztó dagasztásra, mivel tökéletesen összedolgozza a tésztát ügyelve arra, hogy az kellően könnyű és levegős legyen. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját. Egyéb hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Nagyszerűen alkalmas levesek, zabkása és tápanyagban gazdag, egészséges turmixok előállítására, emellett dióféléket vagy jeget is darálhatunk vele. Így tényleg a legfinomabb ízekkel kényeztethetjük magunkat. A darálóval kiválaszthatjuk, hogy a húst durvára vagy finomabbra szeretnénk aprítani. Az otthoni darált hús készítése során a jó minőség garantált, és emellett az ízesítést is mi határozzuk meg.

Konyhai robotgép Kenwood KHC 29.J0WH ...
Konyhai robotgép Kenwood KHC 29.J0WH ...

Ismerd meg a remek KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

Az ügyes Kenwood KHC 29.J0WH konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat. A strapabíró KENWOOD Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

A strapabíró KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, citrom/gyümölcs prés, mixerfej, vágó kés szett és food processor és 3 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának eme Kenwood KHC 29.J0WH konyhai robotgép többféle készülék munkáját végzi el, így rengeteg helyet, időt és pénzt takaríthatunk meg.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

24 × 25 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

4,5 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Citrom/gyümölcs prés, Mixerfej, Vágó kés szett, Food processor
Keverőtál űrtartalma 4,3 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás, Őrlés, Keverés
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 28 cm
Szélesség 25 cm
Magasság 24 cm
Tömeg 4,5 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  KENKR389D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20