Oldal frissítése

Kenwood KCC9060S COOKING CHEF

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kenwood KCC9060S COOKING CHEF


Többfunkciós konyhai asszisztens indukciós főzés funkcióval

A Kenwood KCC9060S Cooking Chef konyhai robotgép a legújabb indukciós technológiát használja, amely nagyon biztonságos és energiatakarékos főzést biztosít. Ennek köszönhetően minden étel elkészítését egy készülékre bízhatod, amely az egész folyamatról gondoskodik az alapanyagok előkészítésétől, a tészta kidolgozásán keresztül az egyenesen a robot belsejében való főzésig.


A KENWOOD KCC9060S konyhai robotgép legfontosabb tulajdonságai

  • A legmodernebb indukciós technológiát alkalmazó konyhai robot
  • 6,7 l térfogatú rozsdamentes acél tál
  • Hőmérséklet beállítás 20 °C és 180 °C között
  • 24 előre beállított program különböző ízletes ételek elkészítéséhez
  • A fedél biztonsági zárral rendelkezik, ezenkívül megakadályozza a tartalom kifröccsenését
  • Akár 8 órás időzítő
  • További kiegészítőkkel bővíthető
  • LCD kijelző
  • ThermoResist Mixer és food processor

Főzz okosan

A Cooking Chef Gourmet több, mint 20 előre beállított automatikus programot kínál, amelyek receptek széles skálájának elkészítésében segítenek a pompás desszertektől és ízletes szószoktól kezdve az orientális wokon keresztül az ínycsiklandóan illatos curryig és raguig. Nem okoz gondot számára a kelt tészta és a lassú tűzön főtt ételek sem. A program automatikusan kiválasztja a hőmérsékletet és beállítja a keverés idejét és a teljesítményt.


Felszerelés egy valódi főszakács számára

A csomagolás tartalmaz három különleges lapátot, amelyek a sajátos feladatokkal is játszva megbirkóznak. A K-lapát a keverőtál összes részébe elér és egyszerűen elkészíti a könnyű tésztákat. A speciális kialakítású ballon habverő segítségével remek öntött tésztát vagy tökéletes tojáshabot készíthetsz. A spirális horog pedig ideális a keményebb kenyértészta kidolgozásához. A csomagolás része továbbá egy speciális lapát a keveréshez és főzéshez, valamint egy rugalmas lapát a krémekhez.


Tökéletes áttekintés

Cooking Chef intuitív kijelzővel felszerelt, amely lehetővé teszi az ételkészítés teljes folyamatának egyszerű ellenőrzését. A kijelzőn láthatod az egyes fázisokat, amelyeket bármikor átállíthatsz, hogy megfeleljenek a konkrét igényeidnek. A hőmérséklet 20 és 180°C között állítható.


Megbízható teljesítmény

A robotgép motorja akár 1500 W teljesítményt is elér, tehát biztosítja az alapanyagok tökéletes feldolgozását a finom átkeveréstől kezdve az erős dagasztáson keresztül a magas fordulatszámú mixelésig. Az indukciós főzés is 1500 W teljesítménnyel dolgozik, tehát egyszerűen eléred a magas hőmérsékletet a főzéshez és a sütéshez.


ThermoResist mixer

Az 1,6 l térfogatú ThermoResist üveg mixer ellenálló bórszilikát üvegből készült, amely ellenáll a nagy hőingadozásnak. A mixerben aggodalom nélkül mixelhetsz forró leveseket egyenesen a fazékból, vagy apríthatsz jeget. A különleges Blend-X kések úgy készültek, hogy a jégtől a dión keresztül a sima smoothiekig mindennel megbirkózzanak.


Több száz lehetőség várja, hogy felfedezd

A robothoz több mint 20 további fej vásárolható, amelyek elsőosztályú többfunkciós segítővé teszik. Mostantól már nem okoz gondot a házi tészta elkészítése, a húsdarálás, a facsarás, a passzírozás vagy a házi fagylalt és sok más finomság elkészítése.


A csomag tartalma

  • Dagasztóhorog
  • Ballon habverő
  • K alakú lapát
  • Keverő és főző lapát
  • Rugalmas lapát
  • Spatula
  • Gőzölő kosár
  • ThermoResist mixer
  • Food processor vágókésekkel és 6 szeletelő tárcsával
  • Hőálló alátétek a tálhoz

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Turmix feltét
Keverőtál űrtartalma 6,7 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 40 cm
Szélesség 34,5 cm
Magasság 37 cm
Tömeg 12,88 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  SPTsc1739
Termékszám:  41006635
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10