Oldal frissítése

KENWOOD HMX 750 RD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD HMX 750 RD

Remek kivitelezés, kiváló design és teljesítmény - a kézi mixer, amely segítségével páratlan könnyedséggel varázsolhat elő tökéletesen habos tésztákat, lágy szószokat, tojásfehérje habot, de akár kenőkrémek bármely fajtáját. Annak köszönhetően, hogy a csomagban a keverőnyél mellett a dagasztóhorog is helyet kapott bátran vághat kelt tészták készítésébe is és így élvezheti a házi bukta és kalácsok varázslatos ízét. 

Az öt rendelkezésre álló sebességgel és a pulzáló üzemmóddal könnyen tehet szert optimális beállításokra dagasztáshoz és keveréshez és mindeközben a kiváló teljesítményű motor garantálja a keverőnyél folyamatos működését a nemkívánatos lelassulás nélkül akár sűrűbb tészták vagy kenőrémek készítésénél is.

A mixer praktikus elhelyező állvánnyal is fel lett szerelve továbbá említésre méltó, hogy a rozsdamentes keverőnyél és dagasztóhorog mosogatógépben tisztíthatók.

A lágy tészták és szószok készítéséhez

  • Hatékony kézi mixer
  • Fém váz
  • 5 sebesség + pulzáló üzemmód
  • Rozsdamentes acél keverőnyél és dagasztóhorog
  • Praktikus elhelyező állvány
  • Időtlen design
  • Piros szín

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 350 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők
Kód:  EAV4202ad
Termékszám:  41006163
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15