Oldal frissítése

KENWOOD FGP203WG

3,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD FGP203WG

Próbálj ki valami igazán új, szokatlan, és mindenekfelett egészséges eszközt a konyhában! Ezzel az elektromos Kenwood spirálozóval igazán nagyszerű formájú gyümölcsöket és zöldségeket készíthetsz, amelyeket mindenki imádni fog! Készíts egészséges salátát a céklából, almából, répából, vagy bármilyen neked megfelelő zöldségből és gyömölcsből. A Kenwood modern spirálozó bármilyen hétköznapi ételt képes feldobni, így az egész család pillanatok alatt beleszeret.


Legfontosabb jellemzők

  • Új és elegáns módja a zöldségek és gyümölcsök elkészítésének
  • Számos zöldséggel és gyümölccsel kiválóan használható
  • Rozsdamentes acél kések, reszelők
  • Nagyon egyszerű kezelhetőség
  • Gyorsan és egyszerűen alakítja a hétköznapi zöldségeket vagy gyümölcsöket élvezetes finomsággá
  • Három spirálfej különböző szélességgel és spiráltípussal

Innovatív és elegáns

A méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen modern otthonba. Helyezd el például a konyhaasztalon, és figyeld meg, milyen gyakran használja majd mindenki a családból. A spirálvágó lenyűgöző energiafogyasztása 70 watt, ami biztosítja, hogy képes bármely zöldség és gyümölcs feldolgozására. 0,5 literes tartály kapacitást és kiváló minőségű rozsdamentes acél késeket kínál.

A széles vagy a vékony tésztát kedveled?

A tartozékok három különböző spirálvágó fejet tartalmaznak, amivel számos típusú tészta készíthető. A Tagliatelle spirálfej lehetővé teszi a szélesebb, 2 x 9 mm-es tészta készítését, a második fej a 2 x 4 mm-es Linguine, ami leginkább a klasszikus spagetti tészta vastagságára emlékeztet. Végül pedig ott van a Pappardelle spirálfej, amely keményebb és laposabb, így kiválóan használható például az otthoni szalmaburgonya elkészítéséhez.


Paraméterek

Rendeltetése

Élelmiszerek típusa Zöldség, Gyümölcs

Fajta

Fajta Spirálozó

Típus

Típus Elektromos

Tulajdonságok

Teljesítmény 70 W
Szeletek vastagsága 9 mm
Anyag Műanyag
Feltétek száma 3
Pengék száma 3
Jellemzők Eltávolítható részek, Mosogatógépben mosható, Csúszásgátlós felület
Kód:  KEAC01
Termékszám:  0W21610002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15