Oldal frissítése

KENWOOD BM450

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD BM450

Exkluzív, rozsdamentes acél kialakítású kenyérsütő gép levehető elülső fedéllel. Számos beállítási lehetőséggel szolgál, amelyek könnyed áttekintését az LCD kijelző garantálja. Készítsen az Ön ízlésének megfelelő kenyeret a kényérhéj szín beállításának lehetőségével. Természetesen adott a "bread maker" funkció, amely Önről a hozzávalók hozzáadásán kívül minden más feladatot a gépre hárít. A kenyérkészítés mellet az eszköz alkalmas kalácsok és sütemények készítésére is. A sütés tökéletes ellenőrzését a belső kivilágítás teszi lehetővé.
Válasszon a rendelkezésre álló 15 sütőprogram közül, amelyek közt a gyors sütési "Rapid Bake" funkció is megtalálható, amellyel mindössze 58 perc leforgása alatt a frissen sült kenyér a konyhaasztalra varázsolható. A következő cipóméretek közül választhat: 500 g, 750 g és 1 000 g. Természetesen az eszköz késleltető funkcióval is rendelkezik, amely akár 12 óra is lehet. Az belső edény tapadásmentes felülettel rendelkezik. A tartozékok a csomag részét képezik.
Műszaki adatok:
Szín:
Csiszolt acél + fekete
Anyaga:
Fém ház és hőálló üveg fedél
Tartozékok:
Mérőpohár
Mérőkanál
Belső és külső fém burkolat
Teljesítmény:
780 W
Melegen tartó funkció:
1 óra
Méretek:
38.5 x 23.5 x 31.5 cm
Tömeg:
9.5 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 780 W
Horgok száma 1 db
Kód:  EAV6094
Termékszám:  BM450
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05