Oldal frissítése

KENWOOD BLP 610 WH

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD BLP 610 WH

Ezt a Kenwood turmixgépet nem csak önnek, hanem mindenkinek ajánljuk, aki szereti a leveseket, finom turmixokat, jeges italokat. A 800W-os teljesítményével könnyedén készíti el a kedvenc ételeit egy 1,6 liter kapacitású üvegben, valamint ez a tároló hőálló is és egyszerűen tisztítható. Így Önnek elég ideje lesz arra hogy szinte bármit elkészítsen vele a forró előételektől a gyümölcs fagylaltokig. A többszintes penge technológia igazán tökéletes aprításra képes.

Legfőbb jellemzői

  • Üveg kancsó 1,6 literes
  • Technológia, amely ellenáll a termikus sokknak
  • Többszintű pengék a tökéletes keverésért
  • Három előre beállított program

Pótolhatatlan segéd a konyhában

Három előre beállított program leveskészítéshez, jégdaráláshoz, és áztatáshoz, ami sokkal egyszerűbb kezelést biztosít. Mindenki tudja, hogy nincs is jobb egy hosszú nap után, mint egy gyümölcskoktél a kertben. Hála a teljesítményének, ezzel az eszközzel pótolhatja azokat a fontos zöldségeket és vitaminokat, amiket korábban még szigorú diétával sem tudott megszerezni. Végül ez a termék a jégdarálásban is hűséges társává válhat, olyannyira, hogy a barátai mindig vissza akarnak majd térni a bulijaira, ahol azokat a csodás koktélokat itták, melyeket Ön készített.

Műszaki adatok:
Teljesítmény: 800W
Base tartós műanyagból készült
fehér
Jég aprító funkció
Sebességek száma: 3
Tartály térfogata: 1,6 l
Tároló anyaga: üveg
Magasság: 37 cm
Szélesség: 18,5 cm
Mélység: 16.5 cm
Súly: 3,8 kg

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Jégtörésre
Kód:  EAV4201q
Termékszám:  BLP610WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20