Oldal frissítése

KENWOOD BLM 802

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD BLM 802

A KENWOOD BLM 802 turmixgépet úgy tervezték, hogy maximálisan sokoldalú és hatékony háztartási készülék legyen. Nagy teljesítményű motorral, szabadalmaztatott MultiZone késtechnológiával és 6 előre beállított speciális programmal emelkedik ki. Mindennek köszönhetően tökéletes segítőtárs lesz smoothie-k, levesek, kenőkrémek és jégkása készítésében. A kívánt állagot a három rétegben elhelyezett 5 kés szabadalmaztatott elrendezése biztosítja. A fokozott teljesítmény érdekében a turmixgép változó sebességgel, valamint impulzus kapcsolóval is rendelkezik. A készülék 1.6 l-es ThermoResist edénnyel érkezik, amely hősokk álló, így forró leves keverését követően akár jég zúzásra is használható.

KENWOOD BLM 802 asztali turmixgép - legfontosabb jellemzők

  • Sokoldalú és nagy teljesítményű háztartási készülék
  • Szabadalmaztatott MultiZone késtechnolgóia
  • 6 előre beállított program
  • Öt késsel felszerelt KENWOOD BLM 802
  • Rendkívül nagy teljesítmény
  • Smoothie-k, levesek, kenőkrémek, valamint jégkása készítésére
  • Változó sebesség
  • Impulzus kapcsoló
  • Hősokk álló ThermoResist üvegedény
  • Keverőpálcával
  • KENWOOD BLM 802 - fehér kivitelben

Szabadalmaztatott MultiZone kések

A KENWOOD BLM 802 öt különleges, rendkívül tartós rozsdamentes acél késsel van ellátva, amelyek három rétegben kerültek elhelyezésre és két távtartóval vannak elválasztva. Ennek köszönhetően biztosított az elegendő hely, így a nyersanyagok nem csupán az edény alsó részén kerülnek felfogásra. Az így elhelyezett kések tökéletes eredményt biztosítanak különböző nyersanyagok és állagok keverése során.

6 előre beállított program

A KENWOOD BLM 802 6 előre beállított programmal rendelkezik, amelyek mindegyike személyre szabott sebességgel és programhosszal bír. A 60 másodpercet igénybe vevő Smoothie program tökéletesen sima állagú smoothie-t biztosít. Krémleves elkészítése csupán 30 másodpercet vesz igénybe. Jégkrémet szeretnél fogyasztani? A készülék annak elkészítésével is megbirkózik. A keményebb nyersanyagokat a lágy szeletelés program segítségével aprítja fel, beleértve a kávészemet és magokat is. A vastag vagdalásra szánt program révén a turmixgép mártások és saláták készítésére is alkalmas. Az utolsó program az automatikus öblítés, amely megtisztítja az edényt a nyersanyag maradványoktól.

Tökéletesen sokoldalú segítőtárs

A KENWOOD BLM 802 turmixgép segítségével szó szerint 1 perc alatt különféle italokat és ételeket készíthetsz, amelyre a hősokknak ellenálló, boroszilikát üvegből készült edény szolgál. Belső bordázattal van ellátva, amelynek funkciója a nyersanyagok késekre való visszavezetése. A turmixgép keverőpálcával érkezik, amely a sűrűbb állagú nyersanyagok keverését könnyíti meg. Élvezd az ízletes smoothie-kat, leveseket, mártásokat és kenőkrémeket a KENWOOD BLM 802 turmixgépnek köszönhetően.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 400 W

Tulajdonságok

Alkalmas Csonthéjasok darálására, Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre, Bébiétel készítésére, Jég aprítására folyadék hozzáadásával
Funkciók Automatikus tisztítóprogram, Pulzáló funkció, Előre beállított programok
Tartály térfogata 1,6 l
Edény anyaga Üveg

Kiegészítők

Tárolók száma 1 db
Kód:  DELCT229
Termékszám:  BLM802WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05