Oldal frissítése

KENWOOD AT644

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

KENWOOD AT644

A lassú facsaró funkció mellett a Kenwood Chef és Major sorozat univerzális konyhai készülékeivel is kompatibilis. Alkalmas gyümölcsök és zöldségek kímeletes facsarására, a bogyókkal, a leveles zöldségekkel és a metélőhagymával is megbírkózik. Egészséges gyümölcslevek és ízletes pürék készítéséhez tökéletes. A lassan forgó prés folyamatosan úgy nyomja össze a nyers gyümölcsöt és zöldséget, hogy abból a maximális mennyiségű lé nyerődjön ki. A kiváló minőségű kivitelezés és anyagok hosszú élettartamot biztosítanak az eszköznek, így évekig használhatja majd meghibásodás nélkül.

Ideális kellék gyümölcslevek és pürék készítéséhez

  • A Kenwood Chef és Major sorozat konyhai eszközeihez is csatlakoztatható
  • Lassú forgású gyümölcscentrifuga
  • Mindenféle gyümölcs és zöldség feldolgozására alkalmas, beleértve a bogyókat, leveles zöldségeket, vagy metélőhagymát
  • Kiválóan alkalmas egészséges gyümölcslevek és ízletes pürék készítésére
  • Minőségi kivitelezés 

Gyengéd préselés

A lassú forgó prés technológiának köszönhetően a kapott gyümölcslé vagy püré megőrzi az összes vitamint, ásványi anyagokot, és minden táplálkozás szempontjából hasznos nyomelemet. A KENWOOD AT644-el készített italok páratlanul egészségesek és finomak.

További információk

Anyag:
Öntött alumínium

Méret (cm):
25 × 13,7 × 23,6

Tömeg (kg):
1.03

Szín:
Polírozott fém

 
Kód:  EAN208a04
Termékszám:  AT644
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20