Oldal frissítése

Kensington SmartFit Laptop Riser

Szuper ár
33 990 Ft

Kensington SmartFit Laptop Riser

Kensington

DOLGOZZ, MINT EGY PROFI

Kensington SmartFit Laptop Riser laptop állvány

Sok időt töltesz a laptopod mellett, és az izmaid merevek az állandó görnyedés miatt? A Kensington SmartFit Laptop Riser laptop állvány formájában segítséget nyújtunk neked. A Kensington állvány a kijelző magasságának beállítására szolgál. Intelligens SmartFit rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy három lépésben könnyedén beállíthasd pontosan az igényeidhez. Az ergonomikus alátét tökéletes stabilitását csúszásmentes kialakítása biztosítja. A Kensington pad akár 15,6" képátlójú és 3,5 kg tömegű készülékekhez alkalmas. Továbbá a Kensington SmartFit állvány a Kensington dokkoló állomáshoz csatlakoztatható. A biztonságról a Kensington Security Slot gondoskodik.

  • Az ergonomikus Kensington alátét a kijelző magasságának beállítására szolgál
  • Intelligens SmartFit rendszerrel felszerelve
  • 18-23 cm-rel meg tudja emelni a készülék képernyőjét
  • A Kensington SmartFit pad optimális betekintési szöget biztosít
  • Akár 15,6" képátlójú és 3,5 kg tömegű eszközökhöz is alkalmas
  • Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser tökéletes stabilitását speciális csúszásgátló szerkezet biztosítja
  • Egyszerű ergonomikus beállítás 3 lépésben
  • Az Kensington állványhoz dokkoló állomás csatlakoztatható (nem tartozék)
  • A Kensington Security Slot gondoskodik a biztonságról

A magasság beállítása optimális betekintési szöget biztosít

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser laptop alátét a szabadalmaztatott SmartFit rendszerrel rendelkezik. Ennek köszönhetően az állvány a készülék képernyőjét 18-23 cm-rel meg tudja emelni, ezzel pedig optimális betekintési szöget biztosít. A SmartFit rendszer lehetővé teszi a Kensington állvány magasságának egyszerű beállítását három lépésben.

A Kensington szerkezet biztosítja a kábelek kezelését

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser külöünleges szerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően a kábeleket úgy vezetheted, hogy azok rejtve maradjanak. Ezáltal több helyet és kényelmet szerzel az íróasztalodon.

Hozd ki a legtöbbet a Kensington kiegészítőből

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser lehetőséget kínál az univerzális Kensington dokkoló állomás elhelyezésére (nem tartozék) a polc alatt. Hozd ki a legtöbbet az ergonomikus Kensington kiegészítőből.

A Kensington biztonsági bemenet véd a lopás ellen

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser a jobb és a bal lábon is rendelkezik bemenettel a Kensington zárnak. A Kensington ClickSafe vagy MicroSaver zárral (nem tartozék) kombinálva védelmet kapsz az állvány esetleges ellopása ellen.

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser a Kensington laptop alátét szabadalmaztatott SmartFit rendszerrel büszkélkedhet. A vállalat a fejlesztés során együttműködött az amerikai hadsereggel, és érdekes kapcsolatot fedezett fel. Együttesen megállapították, hogy a kézméret közvetlen összefüggést mutat más testméretekkel. Ezért minden Kensington SmartFit termék csomagjában találsz egy mintarajzot egy kézről, amely egyszerűen segít megtalálni az optimális ergonómiai beállításokat a termékcsalád minden egyes Kensington termékéhez. Mindezt 3 egyszerű lépésben:

Kensington SmartFit

1. Vedd le a méretet és állapítsd meg a SmartFit színedet

Az első lépés a mérés. Mindössze a Kensington termék vásárlásakor kapott kézminta rajzára van szükséged. A méréshez helyezd a tenyeredet a megjelölt területre. Ezután a középső ujjad hegyével könnyen meghatározhatod a SmartFit színedet.

Kensington SmartFit

2. Állítsd be a Kensington SmartFit eszközt

A második lépés a Kenstington SmartFit eszköz megfelelő pozícióba állítása a megtalált színnek megfelelően. Nagy előnye, hogy ez a színbeállítás minden Kensington SmartFit termékre érvényes.

Kensington SmartFit

3. Élvezd a fájdalom nélküli életet

Ez minden. Egyszerű volt, ugye? Most már elkezdhetsz dolgozni az ergonomikusan beállított Kensington SmartFit eszközödön, és élvezheted a fájdalommentes életet és munkát.


A Kensington márkáról

A Kensington márka több mint 35 éve van jelen a számítástechnikai berendezések piacán. Így számíthatsz a minőségi termékekre, amelyeket a szakemberek világszerte megbízhatónak tartanak. A Kensington számítógépes tartozékok széles választékát kínálja, hogy produktívabbá válj a számítógépes munkád során, a dokkoló állomásoktól kezdve a számítógépes kábelzárakon, egereken és trackballokon át az egészséges munkakörnyezetet biztosító ergonomikus megoldásokig.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Rendeltetés

Max. támogatott laptop képátmérő 15,6 "

Tulajdonságok

Tulajdonságok Pozícionálhatóság
Anyag Fém, Műanyag
Szín Fekete

Jellemzők

Anyag Műanyag
Maximális terhelhetőség 3,5 kg
Tulajdonságok Állítható magasság
Kód:  NX740a5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  K52783WW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15