Oldal frissítése

KENSINGTON SlimBlade Trackball Egér

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KENSINGTON SlimBlade Trackball Egér

Nem akarod, hogy az egered folyamatosan összekarcolja az asztalod felületét használat közben? Nincs elég hely az asztalon, ahhoz, hogy más eszköz is elférjen? A Kensington SlimBlade Trackball Egér egyszerre képes megoldani ezeket a problémákat is. Ezt a különleges készüléket csak helyezd az asztalra és egyszerűen irányíthatod vele a számítógéped vagy laptopod három fontos funkcióját. Az eszköz két részből áll. A gömbbel mozgathatod a kurzort. Az alsó rész négy gombbal van felszerelve. Csatlakoztathatod a készüléket a számítógéphez 2.0-ás USB csatlakozóval.

Legfontosabb jellemzők

  • Többfunkciós egér példátlan kivitelezéssel
  • Négy gombbal irányítható a gömb
  • Kettős érzékelő biztosítja a gyors irányítást
  • Három fontos funkció közvetlenül irányítható a könnyebb kezelhetőség érdekében
  • Az eszköz nem foglal sok helyet az asztalon

Tökéletes formatervezés

Ez a különleges egér három féle funkciót lát el. A média-funkció lehetővé teszi számodra, hogy egy gomb és gömb segítségével irányítsd zenelejátszást, egyszerűen lapozhatsz a lejátszási listában, emellett egy mozdulattal a hangerőt is szabályozhatod. Nagyon könnyedén válthatsz számot, vagy ki- illetve bekapcsolhatod a zenelejátszót, és ugyanilyen könnyen szüneteltetheted a zenét. Dokumentum megtekintési funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan tudj ugrani a kiböngészett dokumentumok között. A dokumentum oldalainak görgetése és nagyítása ezzel az eszközzel igazán gyerekjáték. A kurzorral böngészhetsz az interneten, vagy dolgozhatsz a dokumentumokkal valamint alkalmazásokkal úgy, mint egy hagyományos egérrel. Az eszköz kompatibilis Mac OS, a Microsoft Windows 7, XP és Vista operációs rendszerekkel.  

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 13,3 cm
Magasság 5,6 cm
Mélység 15,4 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 8, Windows 10, macOS

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Technológia Lézeres

Egérgombok

Gombok száma

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  NX810q
Termékszám:  K72327EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10