Oldal frissítése

Kensington egérpad kék

4,4 3 értékelés

Kensington egérpad kék

Ezen a luxus zselés egérpadon csuklója kényelmesen tud pihenni az egér használata közben. Az egérpaddal jelentősen csökkenteni tudja a csuklójára nehezedő nyomást munka vagy PC játék közben. Különösen értékelni fogják azok, akik sok időt töltenek számítógép előtt, legyen szó munkáról vagy játékról. A puha bevonattal borított csuklótámasz kényelmes fekvést biztosít csuklójának. A csúszásmentes talp meggátolja az elmozdulást, a nem csillogós felület pedig segíti az egér optimális érzékelését. 
Műszaki paraméterek és leírások
Jellemzők:Kényelmes, géltöltéső egérpad, mely alkalmazkodik a csuklóhozCsuklónyomás egyenletesen oszlik el gélpárnán.Puha, bőrbarát textil felület  

Csomag mérete:
40 x 350 x 243 mm
Csomag tömege:
0,395 kg 

Kód:  NX555u
Termékszám:  64273
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20