Oldal frissítése

Keen

Keen cipők

Keen: Innovatív lábbelik szinte minden alkalomra

A Keen egy amerikai vállalat, amelyet 2003-ban alapítottak. Legnagyobb sikerét a lábujjakat tökéletesen védő, egyedi orrvédővel ellátott szandálok kifejlesztésével érte el. 2004-ben teljes marketingköltségvetését a cunami által érintett területek megsegítésére adományozta. Ennek oka, hogy a Keen olyan életstílust részesít előnyben, amelyben nemcsak maga a munka fontos, hanem az is, hogy az időt egyenletesen osszák el a szórakozás és a segítségnyújtás között. Egy ilyen légkörben készítik a rendkívül funkcionális cipőket, amelyek szinte minden alkalomra kiválóak. Cipőt keresel a városba, a szabadba vagy a téli túrákra? Akkor a legjobb helyen jársz, mivel itt mindenki megtalálja a számára legjobb Keen cipőt.

Keen szandálok

A Keen szandálok védik a lábujjaidat

A Keen innovatív szandáljai tökéletesek utazáshoz és más szabadtéri tevékenységekhez is, mivel biztonságos és kényelmes mozgást biztosítanak. Egyedi formájukkal és tartós lábujj védelmükkel különlegesek, és még a keményebb terepen is megvédik a lábujjaidat. A cipő kiváló minőségű és gyorsan száradó anyagokból készült, ahol a talp belső oldala antibakteriális védelemmel kezelt. A mára ikonikussá vált szandál neve Keen NEWPORT, amelyből a tervezők új modelleket terveztek férfiak, nők és gyerekek számára is.

A Keen cipők a szabadban és a városban is egyaránt jól használhatóak

A Keen kínálata nem csak egyedi szandálokból áll, mivel számtalan tevékenységhez és mindenféle időjáráshoz való lábbeliket is tartalmaz. A választék ezért egyaránt alkalmas az igényes hegymászóknak és a stílusosabb túracipőket kedvelőknek. A Keen cipők légáteresztő anyagokból készülnek, formázott talppal és kiváló tartást biztosító anatómiai formával rendelkeznek. Nagyszerű tulajdonságaiknak köszönhetően minden helyzetben élvezheted az egész napos kényelmet.

Keen túracipők
Keen gyerek cipők és szandálok

Új kalandok a gyerekeknek a Keen gyerekcipőkkel

Ha kényelmes és rendkívül funkcionális lábbelit keresel a kicsiknek, a Keen gyerekcipő kézenfekvő választás. A kínálatban olyan kényelmes szandálok találhatók, amelyek alkalmasak minden szabadidős tevékenységhez, sőt még a vízben is megállják a helyüket. Kaphatók klasszikus, tavaszra és őszre alkalmas csizmák is, amelyek vízhatlanságuknak, minőségi talpuknak és súlyuknak köszönhetően népszerűek. Természetesen a szabadalmaztatott lábujjvédelem ezeknél a modelleknél is biztonságot nyújt mozgás közben.

    Paraméterek módosítása
    15 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10