Oldal frissítése

Kärcher SC 2 gőztisztító

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher SC 2 gőztisztító

Egy háztartás tisztán és rendben tartása nem egyszerű feladat. Van számodra egy termékünk, amely egyszer s mindenkorra megoldja ezt a problémát. A gőztisztítók legfontosabb előnye a rendkívül hatékony tisztasági eredmény, többféle takarítóeszköz használata nélkül. Az Comfort padlótisztító fej optimális tisztítás biztosít, amelynek során a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a padlóról. A gőztisztító minden szükséges helyet alaposan megtisztít, és teljes mértékben steril környezetet eredményez, baktériumok nélkül.

Legfontosabb jellemzői

  • Csúcskategóriás termék
  • Modern kivitelezés
  • Hatékony tisztítási eredmények
  • A legtöbb felületen használható
  • Könnyen kezelhető
  • Változtatható gőzszabályozás
  • Hosszú élettartam

A takarítás még soha nem volt könnyebb

Ez a csúcskategóriás készülék a vonzó kialakításával és rendkívül kényelmes működtetésével minden bizonnyal elkápráztat majd. Felhasználási lehetőségeit tekintve a Kärcher SC2  egy rendkívül sokoldalú gőztisztító. Hatékony tisztítja meg a különböző felületeket, legyen az fürdőszoba, WC, ablak, tükör vagy padló. A készülék nagy teljesítménye tökéletes tisztítási eredményt garantál. A rendkívül erőteljes, 3.2 bar nyomásnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a padlóról a legmakacsabb szennyeződéseket is. A gőz mennyisége a tisztítandó padlófelülethez és a szennyeződés mértékéhez igazítható. Az 1 literes víztartály mindössze néhány újratöltési szünettel lehetővé teszi az egész lakás kitakarítását.

Hosszú élettartam és biztonság

A csomag részét képező vízkőmentesítő rudak jelentősen megnövelik a Kärcher SC2 gőztisztító élettartamát. A gőzpisztolyon elhelyezett biztonsági gyerekzár megbízható védelmet nyújt a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetén. Csak akkor nyitható ki, ha a gőztartály már nincs nyomás alatt.

Jellemzők:
Hosszúság: 380 mmSzélesség: 260 mmMagasság: 254 mmTömeg: 2,9 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Tartály térfogata 1 l
Gőznyomás 3,2 bar
Kód:  KASK002a
Termékszám:  15120000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10