Oldal frissítése

Kärcher kézifúvóka fedélkészlet

9 590 Ft

Kärcher kézifúvóka fedélkészlet

A Kärcher törlőkendőkészlet kifejezetten a kézifúvókához lett tervezve. Tartalmaz 2 db kiváló minőségű mikroszálas törlőkendőt, amelyek fellazítják a szennyeződéseket és még több koszt magukba zárnak. Alkalmasak zuhanykabinok tisztítására, továbbá remek választásfőzőlapok, páraelszívók, hűtőszekrények, szekrények és fiókok belső falainak megtakarítására és rozsdamentes acél felületekhez is. Még a nagyon erős és makacs szennyeződésekkel is megbirkózik. A kendők egyszerűen a kézifúvókához rögzíthetők a beépített gumi segítségével, amely a törlőkendő biztonságosan a kézifúvókán tartja. A Kärcher törlőkendőkészlet lehetővé teszi számos felület precíz tisztítását.

Kärcher törlőkendőkészlet kézi fúvókához - legfontosabb jellemzők

  • A kézi fúvókához készült készlet
  • 2 darab kiváló minőségű mikroszálas kendőt tartalmaz
  • Még több szennyeződést szabadít fel és zár magába
  • Alkalmasak zuhanykabinok tisztítására,   főzőlapok, páraelszívók, hűtőszekrények, szekrények és fiókok belső falainak a letakarítására, és rozsdamentes acélból készül felületekre
  • A Kärcher törlőkőkendőkészlet még a makacs szennyeződésekkel is megbirkózik
  • Könnyen rögzíthető a beépített gumi segítségével
  • Színkivitel: sárga és fehér
Kód:  KARhd47
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2.863-344.0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20