Oldal frissítése

Julius Meinl

Julius Meinl - kávé nagy hagyományokkal

Julius Meinl prémium kávé osztrák hagyományokkal

A Julius Meinl egy nagy hagyományokkal rendelkező, világszerte népszerűvé vált minőségi tea és kávé szállító vállalat. Az osztrák családi vállalkozásként indult csoport ma már több mint 40 országban a top 3 prémium kávémárka közé tartozik, amelynek kiváló minőségű termékeire és szolgáltatására nemcsak maguk a vásárlók, hanem a vendéglátóhelyek is számítanak. Legyél részese a bécsi kávéházi kultúrának, amelyhez a Julius Meinl szorosan kötődik, és élvezd kedvenc italod. A márka nem csak a kávé luxus íze, hanem a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás mellett is elkötelezett, amiért számos tanúsítvánnyal is büszkélkedhet.

Julius Meinl espresso szemes kávé

Julius Meinl - Fedezd fel a bécsi kávéházi kultúra varázsát

Amikor azt mondjuk, bécsi kávéházi kultúra, akkor prémium termékminőséget, kifogástalan ügyfélszolgálatot és a hagyományok tiszteletét képzelhetjük el. Ez a jelenség ma már világszerte ismert, és 2011 óta hivatalosan is az UNESCO szellemi örökségének része. A bécsi kávézók fontos szerepet játszottak e kultúra kialakításában, mivel a Julius Meinl 1862 óta terjeszti jó hírét. Kényeztesd magad egy finom kávéval, amely mögött kellemes légkör, sokéves tudás és szakértelem áll.

A Julius Meinl elkötelezett a fenntarthatóság és a felelősségvállalás mellett

A Julius Meinl elkötelezett a fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás mellett, ezért hangsúlyozza a környezet tiszteletben tartását és a különböző kávétermesztő kultúrák társadalmi támogatását. Számos olyan tanúsítványával büszkélkedhet, mint a Fairtrade, a Rainforest Alliance és az UTZ, így elkötelezi magát a fenntartható nyersanyagok beszerzése mellett a környezetvédelem, a gazdák munkakörülményeinek javítása vagy a helyes mezőgazdasági gyakorlatok betartása mellett.

Julius Meinl espresso kávé
Julius Meinl Nespresso kapszulák

Bécsi pörkölt kávé és Julius Meinl kávé kapszula

A Julius Meinl kínálatában választhatsz 100% arabica kávét, vagy különböző eredetű, tökéletesen kiegyensúlyozott keverékeket. A kínálatban többféle kapszulát is találsz prémium pörkölt bécsi kávéval, amelyek 100%-ban komposztálhatók még otthon is, és teljes mértékben kompatibilisek a Nespresso® gépekkel. Készítsd el a Julius Meinl minőségi kávédat páratlan ízlésedhez illően, pazarlás nélkül.

Paraméterek módosítása
13 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05