Oldal frissítése

JOHNSON'S BABY

JOHNSON'S®

JOHNSON'S®: Természetes termékekkel ápoljuk a babákat

A JOHNSON'S® amerikai vállalat több mint 125 éve a babakozmetikumok vezető gyártója. Termékei több mint 175 országban teszik élvezetessé az anyaságot és a babaápolást a családok számára. A baba bőrének kímélete a vállalt számára kiemelt fontosságú, ezért is foglalkozik bőrápolási kutatással és egyre kíméletesebb formulák kifejlesztésével. A felhasznált összetevők több mint 90 %-a természetes eredetű és megfelel a Best for Baby szabványoknak - csak a legjobbat a babának. Minden termék dermatológiailag tesztelt, és nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat vagy színezékeket.

JOHNSON'S® Cottontouch

JOHNSON'S® 0+ az újszülöttek számára

Az anyává válás varázslatos, de kihívásokkal teli dolog. A JOHNSON'S® 0+ termékek segítenek a baba bőrének ápolásában az első naptól kezdve. A JOHNSON'S® Cottontouch™ termékcsalád pamut tartalma hidratálja az újszülöttek bőrét és védi azt a kiszáradástól és az allergiától. A legkíméletesebb ápoláshoz használhatsz mosdó, testápoló vagy olajos krémeket. Az anyukák számára pedig kényelmes anatómiai mellpárnák állnak rendelkezésre.

JOHNSON'S® 6+ az aktív babáknak

A babák napról napra egyre jobban nőnek, és bőrük a legjobb és legkíméletesebb ápolást igényli. A JOHNSON'S® olaj generációk óta bevált recept. A kíváncsi babák felforgathatják az életedet, de nincs is jobb egy alvó angyal látványánál. A jó alvásért ott van a JOHNSON'S® bedtime™ lila termékcsalád. Egy meleg fürdő és a nyugtató esszenciaolajjal végzett masszázs után eljön a nyugalom pillanata.

JOHNSON'S® Bedtime
JOHNSON'S® kicsiknek és nagyobb gyermekeknek

JOHNSON'S® 18+ nagyobb gyerekeknek

A baba bőre fokozatosan változik és különleges ápolást igényel. A 18 hónapos babák számára kifejlesztett JOHNSON'S® termékek olyan természetes összetevőkkel, mint az argánolaj vagy a méz, kivételes ápolást nyújtanak, amelyet szeretni fogtok. A kis hercegnők és felfedezők imádni fogják a fürdőhabokat, amelyek a gyengéd buborékoknak köszönhetően minden fürdetésnél szórakozást biztosítanak. A babák érzékeny hajára tervezett samponok nem csak remek illatúak, de fényt adnak és csökkentik a hajvégek töredezését. A népszerű spray kondicionáló, amely nem öblíthető le, segít a fésülésben is.

JOHNSON'S® az egész családnak

Ki mondta, hogy a babakozmetikumok csak a gyerekeknek valók? A puhaság iránti vágy soha nem ér véget, és bármely életkorban kényeztetheted a bőrödet. Használd továbbra is a JOHNSON'S® testápolót vagy a kamillás babasampont. Bőröd ugyanolyan puha lesz, mint a baba bőre.

JOHNSON'S® az egész családnak

Kínálatunkban a Johnson & Johnson termékek is megtalálhatóak.

Paraméterek módosítása
11 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05