Oldal frissítése

JLAB

JLAB

JLAB minőségi audioberendezések mindenkinek 

A JLAB amerikai vállalat 2005 óta gyárt minőségi és megfizethető árú audioberendezéseket. Portfóliójukban nemcsak fülhallgatók, hanem fülre illeszkedő fejhallgatók és már asztali mikrofonok is szerepelnek. A JLAB odafigyel a vásárlók igényeire, és ezért széles termékválasztékot kínál, amelyek közül mindenki kiválaszthatja azt, amire szüksége van. Az összes berendezés magas minőségét a vállalat saját laboratóriumának köszönhetően érik el, amelyben folyamatosan újítanak, javítanak és tesztelnek minden egyes terméket, amíg az tökéletes nem lesz. Akár sportoláshoz, játékhoz, mindennapi zenehallgatáshoz vagy a gyerekeknek keresel fejhallgatót, a JLAB nem hagy cserben.

JLAB fülhallgatók

Mindenki szeretni fogja a JLAB fülhallgatót

Választhatsz a klasszikus vezetékes vagy a vezeték nélküli True Wireless in-ear fejhallgató közül. Belsejük nemcsak kiváló minőségű hangátalakítókat rejt, aminek köszönhetően a hangzás fantasztikus lesz, hanem olyan fejlett technológiákat is, mint a kiváló minőségű kodekek támogatása vagy az aktív zajszűrés. A JLAB True Wireless fejhallgatói ráadásul hihetetlen, akár 15 órányi + további 55 órányi akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhetnek a toknak köszönhetően. A sportolókat az IP66-os víz- és izzadtságállóság is biztosan lenyűgözi.

A JLAB on-ear fejhallgató nem csak gamereknek való

A JLAB az igazi zenekedvelők és játékrajongók számára egy fülre illeszkedő fejhallgatóval rukkolt elő. Kiváló minőségű hangzással és modern funkciókkal rendelkezik, emellett egy stílusos, robusztus kialakításban kerül forgalomba. A gamerek imádni fogják a zárt kialakítást, ami biztosítja környezeti zajszigetelést, továbbá csatlakoztatott mikrofonnal rendelkezik annak érdekében, hogy a kommunikáció a lehető legmagasabb minőségű legyen. Nem utolsósorban az Xbox One és PlayStation 4 konzolokkal is kompatibilis. A zenerajongók értékelni fogják a JLAB fejhallgató kompakt kialakítását, amely vezetékes és vezeték nélküli változatban is kapható, emellett akár 34 órás akkumulátor-üzemidővel is rendelkezhet. A hangzás itt is nagyszerű, és egy rejtett mikrofon is rendelkezésre áll a hívásokhoz.

JLAB fejhallgatók
JLAB mikrofonok

A JLAB mikrofonok garantálják a tökéletes felvételt

A JLAB portfóliójába asztali mikrofonok is szerepelnek. Három modell közül választhatsz a kívánt alkalmazásnak megfelelően. A JLAB TALKGO kardioid és omnidirekcionális felvételt biztosít, amely alkalmas hívásokhoz, játékhoz, videofelvételhez vagy csoportos beszélgetésekhez egyaránt. A TALK modell sztereó és kétirányú hangfelvételt kínál, amely ideális interjúkhoz, beszélgetésekhez vagy zenei felvételekhez. A JLAB csúcsmodellje, a TALKPRO pedig 192 kHz-es maximális mintavételi frekvenciával nyűgöz le.

Paraméterek módosítása
42 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05