Oldal frissítése

Jelly Belly

Jelly Belly banner

Jelly Belly: Nem mindennapi édességek vad ízekben

A Jelly Belly egy eredeti amerikai édesség, amelynek hagyománya 1869-ig nyúlik vissza. A rendelkezésre álló legfinomabb összetevőkből készülnek. A teljes fennállásuk óta több mint 50 különböző ízt vezettek be.

Jelly Belly babok

A Jelly Belly ízeinek titka

A hagyományos zselés bab nem tartalmazott aromát vagy színezéket. A Jelly Belly babok kívül-belül ízesítettek. Kisebbek is, intenzívebb ízűek, mint a tradicionális zselés babok, és egzotikus és népszerű ízekben kaphatók.

BeanBoozled a Jelly Bellytől, ez nem csak a fiatalok számára szórakoztató

Ha elég bátor vagy, pörgesd meg a vad BeanBoozled rulettkereket! Akár egy partin vagy csak úgy szórakozásból. Ha nem tudod, melyik édességet szeretnéd először megkóstolni, a rulett segít eldönteni. Csak pörgesd meg, és kiválasztja azt a babot, amelyet megkóstolsz.

Jelly Belly BeanBoozled

Jelly Belly Harry Potter

Roxfortos finomságok, amelyeket még Harry Potter is szeretett

A Jelly Belly olyan népszerű licencek alapján készült termékeket is kínál, mint a Harry Potter. Nemcsak finomak, hanem gyűjtői értékkel is bírnak a rajongók számára. Próbáld ki a Jelly Belly új, őszi kiadású Vajsörös csokoládéját, vagy keverd össze a Jelly Belly-t a Roxfort kollégiumainak színei alapján. A legnépszerűbb finomságok közé tartozik a Bogoly Berti-féle mindenízű drazsék - ezek tele vannak különleges ízekkel, ahogy a Harry Potter-filmekből ismerheted őket.



Paraméterek módosítása
41 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15